Близначки се бият в утробата на майка си (ВИДЕО)

Само родителите на близнаци знаят какво е да отглеждаш две деца едновременно. Това си е неописуема двойна радост. Но и двойна порция главоболия!

Трудностите при отглеждането на близнаци са много по-големи. За капак идват и непрестанните конфликтите между двете дечица, които започват още в най-ранна възраст. Вместо да се забавляват заедно, те започват да се съревновават за вниманието и обичта на мама и в много случаи се стига до караници и бой.

На тези родители от Китай със сигурност ще им е много трудно да гледат близначките си, защото те са започнали да се бият още в утробата на майка си. Видео, запечатало спречкването народените момиченца, се превърна в истинска сензация в мрежата. По време на поредния ултразвук в 4-ия месец от бременността на майката, бъдещият татко е заснел с камерата си много забавна сцена. Той е успял да улови как момиченцата се „боксират“ в корема на съпругата му, сподели Uniconbg.com.

28-годишният татко споделя, че не е очаквал момичетата му да станат популярни още преди да са се родили. И добавя, че това не е единственият случай, в който момичетата са се сборичкали в корема на майка си. Но и не винаги са се карали.


На един от прегледите с видеозон той и жена му видели как двете момиченца се прегръщат.

Щастливите родители добавят, че дъщерите им са идентични близначки, делящи една и съща амниотична торбичка в матката. Такива моноамниотични близнаци са изключителна рядкост.

Подобна бременност се среща веднъж на 60 000 случая.

Палавите момичета се раждат на 8 април и са напълно здрави. Малките дами си имат и прякори – Череша и Ягода – любимите плодове на майка им.

Забавното видео вижда бял свят едва след раждането на момиченцата. За отрицателно време то се превърна в истински вирус и е гледано над 2,5 млн. пъти. А коментарите под него не спират да валят.

„Която победи, може да се роди първа и да е по-голямата„, шегува се интернет потребител. „В корема на майка си може и да се бият, но когато се родят, ще се обичат страшно много“, добавя друг.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара