Евтим Милошев и Христина Апостолова: Синовете ни се срещат в новите епизоди на „Откраднат живот: Любовта лекува”

Евтим Милошев и Христина Апостолова заедно с техните деца разказаха интересни подробности за най-успешната българска медицинска драма в „На кафе”

„Предстои синовете ни да се срещнат тази седмица в новите епизоди на „Откраднат живот: Любовта лекува”, разкриха продуцентът Евтим Милошев и сценаристът Христина Апостолова при гостуването на тяхното семейство в „На кафе” заедно с малките актьори.

„Сцената вече е заснета, монтирана и готова за ефир. По-големият ще даде съвет на по-малкия как да събере майка си и баща си. В живота двамата си дават съвети взаимно. Митко не е със самочувствието, че е много по-напред и знае много повече неща. В критични ситуации са особено мили, когато са нахокани и двамата. Затварят се заедно в стаята, започват едни тежки въздишки и се успокояват един друг”, разказа Христина Апостолова.

Димитър Рачков – младши влезе в ролята на оставения в дом за деца Коко и между него и героинята на Марта Вачкова - сестра Жекова, възникнаха топли взаимоотношения. Петър Милошев пък се превъплъти в сина на доктор Христо Карагьозов, чийто образ изгражда Владимир Карамазов. Около двете деца се развиха някои важни сюжетни линии в най-успешния български медицински сериал.

„В основата на „Откраднат живот” са историите, които разказва Христина като сценарист. Тя полага огромен труд и това е нещо, което е усетила и е хванала публиката. Знае какво и как да им разкаже, така се получават нещата”, каза Евтим Милошев.

Какво още разказаха Христина Апостолова и Евтим Милошев за работата си по най-успешния български медицински сериал и семейния им живот, гледайте във видеото от „На кафе”.

Не пропускайте новите епизоди на „Откраднат живот: Любовта лекува“ от вторник до четвъртък в 20.00 ч. по NOVA.

2 Коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

  1. Здравейте Христос Воскресе Живи и Здрави дьлги и вечни години

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, Воистина Воскресе! Благодарим ви за пожеланията!

      Изтриване
По-нова По-стара