Опознаване на конкуренцията и първи изгонен в хитовата продукция „Остров“

Един от най-рейтинговите телевизионни сериали в Русия „Остров“ направи своя дебют ексклузивно във Vbox7. В първия епизод на премиерната руска поредица осемте участници се запътват към самотния остров, за да се впуснат в приключението на живота си и да спечелят голямата награда >> https://bit.ly/2VohYB0

Младите кандидати за слава се явяват на кастинг за риалити шоуто и разкриват същността си пред камерите, показвайки защо заслужават да бъдат част от приключението на острова. Въпреки, че са много различни по характер, ентусиастите са решени да се справят с предизвикателствата, които трябва да изпълнят. Заобиколени от океана и наблюдавани от десетки камери, те ще разчитат единствено на собствените си качества, за да завладеят сърцата на зрителите, които ще ги оценяват. Кой ще бъде достоен да се превърне в любимец на аудиторията?
Още със стъпването си на острова, младежите започват да измислят тактики и да опознават своите конкуренти. Първото предизвикателство, пред което ще трябва да се изправят, е да изгонят онзи, който е събрал най-много негативни гласове. Хитрост, флирт и привидни приятелски отношения са само част от средствата, чрез които умният Костя, авантюристката Надя, красивата Оля и високомерният Гера ще се опитат да победят. Неувереният Льоша, срамежливата Марго, забавният Ел и бунтарката Мила пък ще използват недостатъците си, за да се харесат на зрителите чрез честност и отборна игра. Кой ли ще бъде първият изгонен от групата?

Какво ще стане, когато героите разберат, че камерите не ги снимат и единствения начин за спасение от острова са подкрепата и добрите отношения помежду им? Не пропускайте да разберете в премиерния епизод на впечатляващата комедийна поредица “Остров”.

Не пропускайте тропическата комедийна поредица „Остров” всеки вторник и петък във Vbox7.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара