Ралица, Чилева и Татяна, заплашени от изгонване от Hell’s Kitchen България

Тази вечер в Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA зрителите ще гледат как професионалните готвачи са изправени пред сериозното предизвикателство да нахранят здравословно младите хокейни надежди на България. Викове „Гладни сме“ и втора вечерна резервация с новото фюжън меню на шеф Виктор Ангелов ще изпоти доста участниците в Hell’s Kitchen, а ще успеят ли да се справят ще разберем след броени часове по NOVA.  Ралица, Чилева и Татяна вече са номинирани за изгонване от Кухната на Ада след неуспешното им представяне по време на вчерашната вечерна резервация. Как ще се представят състезателите тази вечер и дали ще спечелят предимство по време на дневното предизвикателство в Hell’s Kitchen? Ще продължат ли да разочароват щеф Виктор Ангелов и дали ще има още изправени пред строя ще е ясно в новия епизод тази вечер от 21:00 часа.
Дневното предизвикателство ще изпита професионалните готвачи по калориознание, а при проверка на готварските им умения шеф Ангелов ще има помощник в лицето на олимпийския бронзов медалист по бокс Тервел Пулев. Ще има сметки и готвене, заявки за кулинарно съвършенство и много напъни за създаването на перфектната чиния. Все пак кой от двата отбора ще успее да впечатли журито? Победителите ще получат така нужното им време, а победените ще разберат какво значи да имаш здрави бели дробове, но и липса на късмет.
Вечерната резервация ще провокира уменията на професионалистите да готвят бързо и качествено, за да нахранят младите спортни надежди на България. Изпитанието ще е сериозно и ще постави на карта битката за оставането им в Hell’s Kitchen. Номинираните Ралица, Татяна и Чилева ще се стараят двойно, но дали това ще е достатъчно? Ще има мрънкащи готвачи и такива, които сякаш са дошли на курс по готварство. Ще видим кои предпочитат да анимират вместо да готвят, а на дъската на позора няма да бъдат изписани похвали. Ще гледаме опити за овладяване на ситуацията и молитва за суфле, но дали това ще е достатъчно за шеф Ангелов или търпението му ще се изпари внезапно. Как ще завърши вечерната резервация и ще успеят ли готвачите да се справят успешно? Ще има ли още номинирани, които ще застанат до Ралица, Чилева и Татяна? Гледайте тази вечер в Hell’s Kitchen от 21:00 часа по NOVA

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара