Приказки от джунглата във вълнуваща премиера на Великден по NOVA

Гледайте приключенията на Маугли на Великден, 28 април, от 20.00 ч.

Малко момче, израснало в джунглата, ще се отправи на велико пътешествие, за да открие истинската си същност в премиерата на приключенския филм „Книга за джунглата” в неделя вечер от 20.00 ч. по NOVA. Историята е базирана на едноименния сборник с разкази на Ръдиард Киплинг, а режисьор на завладяващата лента е Джон Фавро.

В главната роля на Маугли се превъплъщава младата индийско-американска изгряваща звезда Нийл Сети. Останалите обитатели на джунглата са озвучени от актьори като носителите на награда „Оскар” Бен Кингсли и Кристофър Уокън и актрисата Скарлет Йохансон, отличена с три награди „Златен глобус”.

Историята разказва за малкият Маугли, който е преследван от тигъра Шир Хан и намира подслон при вълците. Верните му приятели - пантерата Багира и мечокът Балу, бдят над него и го пазят от кръвожадния Шир Хан, който не се е отказал от намерението си да го разкъса. Годините минават и Маугли вече не е онова безпомощно малко момче. Той става истински син на джунглата и решава да се справи веднъж завинаги със своя враг.

Във фантастичния свят на джунглата едно момче преживява приключения, каквито не е виждал нито един човек. „Книга за джунглата" е разказ за откривателството - за това как да откриеш най-доброто у другите и как да намериш собственото си място в света.

Не пропускайте премиерата на приключенската лента „Книга за джунглата” в неделя от 20.00 ч. по NOVA.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара