Бен Афлек и Брус Уилис в мисия за спасяване на Земята по NOVA

Гледайте фантастичния екшън „Армагедон” от 20.00 ч. по NOVA

Носителите на „Оскар” Бен Афлек и Били Боб Торнтън заедно с Брус Уилис, Лив Тайлър, Стив Бушеми и Уил Патън ще спасят Земата от космически катаклизъм във фантастичния екшън „Армагедон” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Екипът, създал „Скалата”, начело с режисьора Майкъл Бей надминава себе си в тази лента, отличена с няколко награди за фантастика „Сатурн” и четири номинации за „Оскар”. Изумителни специални ефекти, блестящ хумор, интересни герои, завладяващ сюжет и разтърсващи емоции превръщат „Армагедон” във вълнуваща битка за спасяването на света.

След разрушаването на Ню Йорк Сити от стотици малки метеорити от НАСА засичат астероид с размерите на Тексас, насочил се към Земята. Изпълнителният директор на НАСА Дан Труман (Биби Боб Торнтън) разбира, че след 18 дни Земята ще бъде унищожена. Той няма друг избор, освен да изпрати на астероида специалисти, които да поставят ядрена бойна глава в недрата му. Командването на екипа поема специалистът по сонди Хари Стемпър (Брус Уилис). Но Хари веднага разбира, че е невъзможно само за 10 дни да обучи хора, които нямат опит в сондирането. Затова той присъединява и екипа си от сондажници, с идеята да придружат астронавтите и да свършат работата.

Не пропускайте развръзката във фантастичния екшън „Армагедон” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

2 Коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

  1. Здравейте защо Телевизия Евроком не пуска нови латино сериали

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, защото новите латино сериали са доста скъпи. Поздрави!

      Изтриване
По-нова По-стара