"Вътрешен човек" - нов турски сериал от 03 юни по bTV

Както вече съобщихме "Вътрешен човек" (Içerde) е най-новият турски сериал, който стартира в ефира на bTV! Дългоочакваната драматична поредица с участието на любимеца на зрителите Чаатай Улусой започва на 03 юни (понеделник) и ще се излъчва от понеделник до четвъртък от 21:00 до 22:30 ч., веднага след "Сълзи от Рая".

"Вътрешен човек" върви в Турция в периода 2016-2017 г., като съдържа 39 оригинални епизода (по над два часа всеки) в един сезон. Поредицата се радва на изключително голяма популярност по време на излъчването си в южната ни съседка, като редовно оглавява тамошните рейтинг класациите всяка понеделник вечер.

Звездният каст на "Вътрешен човек" се допълва още от имена като Арас Булут("Времето лети"), Четин Текиндор ("Гордата Аси", "Момичето, което обичах"), Дамла Джолбай и др. Екранна партньорка на Чаатай Улусой, познат на българските зрители като Емир от "Огледален свят" и като Яман от "Кварталът на богатите", е очарователната Бенсу Сорал.

Продукцията е дело на режисьора Улуч Байрактар, стоящ зад успеха на редица хитови заглавия като "Езел", "Двама завинаги", "Справедливостта на Кара", "Край или начало" и др.

Историята:

Сарп Йълмаз (Чаатай Улусой) е първенец по успех във випуска. По ирония на съдбата, в академията учи също и брат му Мерт (Арас Булут), който като малък е отвлечен. След въпросното отвличане той дълги години продава носни кърпи на улицата. Мерт успява да се спаси от тази съдба и постъпва в академията, благодарение на Мелек (Бенсу Сорал), която нахлува внезапно в живота му. Той завършва академията втори по успех след брат си Сарп, за чието съществуване дори не подозира. Майката на Сарп - Фюсюн, живее в беден квартал и работи в гостилница, която е нарекла на малкия си син. Опитва се да забрави мъката си като осиновява момиче на име Ейлем, което на 12 години губи родителите си при катастрофа. Ейлем винаги е била кротка и никога не е създавала проблеми на Фюсюн.

Ейлем и Сарп израстват заедно и са като истински брат и сестра. Тя завършва университет и работи като журналистка. Баща им Метин е шофьор на камион. Преди години той бива принуден да поеме вината за убийството на осем човека. Това злодеяние всъщност е извършено от Джелял Думан. Метин е вкаран в затвора и това преобръща тотално живота на семейството му. Какъв ще е изходът...

Дали връзка между двамата братя ще се преплете отново и какви ще бъдат последствията, зрителите ще разберат в епизодите на новия турски сериал "Вътрешен човек"!

Материал на „Теленовелас Новини“. Харесайте и официалната страница на Новините на TBC във Facebook.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара