Палава баба преспа с 200 младежи и е горда от това

Снимка: Instagram
57-годишна жена е преспала с 200 по-млади мъже и ходи на срещи с по няколко наведнъж. Тя понася много критики заради поведението си, но с лека ръка ги подминава и си обяснява това като "завист".

Гайнър Еванс е започнала да се среща с млади мъже, след като се е развела със съпруга си през 2010 година. Бабата на четири внуци преспала с 23-годишен младеж и никога повече не погледнала назад. Тя нарича гаджетата си "момчета - играчки" и смята, че са много по-добри любовници от по-зрелите мъже. Гайнър не излиза с мъже, които са минали 30-те си години, пише The Sun.

Гайнър е писател и бизнесдама. Тя живее в Ливърпул, Англия и описва себе си като щастлива жена.

"Няма да се извинявам за начина, по който живея. Това е моят избор и съм доволна от него. Сексуалните ми нужди никога не са били напълно утолени и в момента излизам с трима мъже едновременно", споделя г-жа Еванс.

Гайнър има четири деца и твърди, че семейството ѝ я подкрепя, въпреки, че излиза с мъже по-млади от децата ѝ.

"Аз съм възрастната жена, която излиза от рамките. Аз съм много необикновена. Въпреки, че скоро ще направя 60, аз се чувствам на 30. Няма да си губя времето в притеснения, че хората ме съдят за това, че спя с 25-годишни мъже. По-възрастните мъже имат нужда някой да ходи след тях, докато по-младите нямат такъв багаж. Също така, по-младите имат силно влечение към зрели жени", обяснява Еванс.

Гайнър се омъжила за пръв път когато била едва на 18 години. Родила е три деца на бившия си съпруг, след което двамата се развели. Тя се омъжила отново през 1987 година за мъж, който е с 10 години по-млад от нея, но през 2010 се развела отново.

Еванс обяснява, че с първия ѝ съпруг са се оженили твърде рано и не са имали представа какво правят, а когато срещнала втория си съпруг била с три деца, а той бил цели 10 години по-млад.

"Бях прекалено заета с работата си и постоянно препусках. След като бях омъжена два пъти, се върнах към живота на свободните. Да бъда сама в средата на 40-те бе шокиращо за мен, но реших да променя начина си на живот. Бях ужасена, като по-възрастна, и страдах от липса на самочувствие", разказва Еванс.

Гайнър усетила, че я привличат по-млади мъже, когато излизала с дъщерите си и техните приятели.

1 Коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

  1. Здравейте тази баба май е гледала най дьлгият американски

    Хит сериал Дьрзост и красота

    Брагодаря ви

    ОтговорИзтриване
По-нова По-стара