Рийз Уидърспуун и София Вергара в „Гореща гонка“ тази вечер от 22.00 ч. по NOVA

Гледайте екшън-комедията тази вечер от 22.00 ч. по NOVA

Екшън, красота и много забавление очакват зрителите на NOVA тази вечер с филма „Гореща гонка“ от 22.00 ч. Главните роли в комедията са поверени на изкусителната София Вергара, станала по-известна с ролята си на Глория в сериала „Модерно семейство“ и холивудската любимка Рийз Уидърспуун, участвала в редица успешни продукции като „Професия блондинка“.

В „Гореща гонка“ обаче Уидърспун се преобразява в примерната и амбициозна полицайка от Тексас, която строго следва неотлъчно правилата в работата си. Възложената й задача обаче ще се окаже доста трудна – тя ще трябва да опази своенравната съпруга на наркобос (София Вергара), която е единствен свидетел по делото срещу мексикански наркокартел. Макар че на пръв поглед нямат нищо общо помежду си, скоро двете ще се окажат изправени сами срещу целия свят.

Ще се справят ли двете красавици с опасните приключения, които ги очакват? Не пропускайте развръзката в екшън-комедията „Гореща гонка“ тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара