Всички се обръщат срещу Рангел, а планът на Калоянов се оказва непоклатим – на 26 април в „Столичани в повече“ от 21:00 часа по bTV

В петък, 26 април, в 21:00 часа в „Столичани в повече “ по bTV основите на община Извор ще бъдат разклатени. С появата си в кметството, Калоянов ще преобърне живота на Чеканови и Лютови. Приятелството на Рангел  с  Пацо ще бъде поставено на карта, а Гълъбина ще бъде съкрушена от предателство, което нейният съпруг извършва, обзет от своят вечен стремеж към богатство.
Изгоненият  от съпругата си Славка,Йордан, ще се опита да прехвърли вината за тяхната раздялата пред  Спас, но плановете му ще бъдат опорочени. Гузната съвест много бързо ще изчезне от съзнанието на Лютов, който изведнъж ще се завърне към стария ергенски начин на живот. Попаднал в задънена улица, Рангел ще се опита да отвори очите на близките си, но това още повече ще влоши взаимоотношенията между тях. Чашата на търпение на Гълъбина ще прелее и тя ще вземе тежко решение. 
Пацо ще се опита да запази позицията си в управлението, но планът на Калоянов ще се окаже непоклатим.  Притиснат в ъгъла, кметът ще се опита да намери изход от ситуацията, но безпомощнтостта ще се върне със страшна сила. Спас и Радко ще се опитат да се възползват от проблемите на своите родителите и Пацо, но ще трябва да дадат жертва. Една случайната среща между Славка и Рангел ще доведе до откровен разговор между двамата за емоциите, които бушуват в тях.
Какво се случва, когато попаднеш в капана на по-обигран играч от теб ? Може ли да се открадне фирма по легален начин и какво се прави, когато те притиснат в ъгъла? Може ли човек да се справи с недоверието и какво е усещането, когато любовта си е отишла – утре от 21:00 часа в тринайстия сезон на „Столичани в повече“ по bTV. Феновете на историите от забавната част на нещата, могат да гледат любимата поредица на btvplus.bg и voyo.bg.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара