"Новини от турските сериали" (30-о издание): 5 май

Здравейте приятели, в неделя, 5 май продължаваме с новото издание на рубриката "Новини от турските сериали", която продължава да се публикува всеки ден с интересни и актуални новини за вашите любими сериали и актьори от съседна Турция.

Следете статията за обновления до края на деня!


Сериала "Халка" ще направи финал на сезона на 28 май. Въпреки това, дали той ще се върне в TRT1 през следващия сезон или ще бъде пуснат на дигитална платформа още не е ясно.


Керем Бюрсин за първи път след раздялата с любимата си Серенай Саръкая даде интервю на журналисти. Вярно е, че актьорът не искаше да отговаря на въпроси за бившата си приятелка, но каза, че в близко бъдеще ще отиде в Амстердам, за преговори с Netflix. Керем се надява, че те ще завършат успешно и той ще започне работа по втория сезон на проекта.


Съпругата на Толгахан Сайшман Алмед Абази най-накрая роди син, когото щастливите родители кръстиха Ефехан


Днес Улаш Туна Астепе празнува 31-ия си рожден ден


Къванч Татлъту обяви, че 4 епизода са останали преди края на серияала "Сблъсък"


В поредицата "Забраненият плод" Несрин Джавазаде ще играе ролята на сестра на Кая Екинчъ (Баръш Кълъч).


Джан Яман и Демет Йоздемир получиха наградата на младежта като най-добър актьор и актриса. На награждаването те не успяха да присъстват, така че получиха наградите си директно на снимачната площадка

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара