"Новини от турските сериали" (31-о издание): 6 май

Здравейте приятели, в понеделник, 6 май, Гергьовден продължаваме с новото издание на рубриката "Новини от турските сериали", която продължава да се публикува всеки ден с интересни и актуални новини за вашите любими сериали и актьори от съседна Турция.

Честито на всички именници!


Серенай Саръкая, която след раздялата с Керем Бюрсин остана сама в къщата си в квартал Йеникей е решила да промени мястото си на пребиваване. Въпреки това, тя няма да напусне Йеникей, тя просто ще се премести в друга къща, далеч от спомените.


Турската преса твърди, че след края на сериала, "Разказвай, Черно Море" Ирем Хелваджиоглу ще се ожени, ще се премести в Анкара, ще има бебе и ще напусне актьорската професия


Дефне Самиел се завръща на снимачната площадка на телевизионния сериал "Истанбулска невеста" като гост-звезда


Джан Яман пофлиртува малко с партньора си Демет Йоздемир, оставяйки сладки думи под снимката им: "За мен е голям късмет да играя с теб, да те гледам в очите"


Бюшра Девели сподели снимка в Instagram в романтична поза с новия си възлюбен.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара