Втори сезон на оригиналната продукция на AXN „Забравена“, тръгва тази вечер от 21:00

Дългоочакваната премиера на втория сезон на сериала “Забравена” заснет изцяло в България е тази вечер от 21:00 по AXN.
Стана Катич е в ролята на агентът от ФБР Емили Бърн, която докато е по следите на известен сериен убиец, изчезва без следа и е обявена за мъртва. Шест години по-късно, Емили е открита в изоставена хижа в гората, полужива и без никакъв спомен за случилото се с нея докато е била в плен. Завръщайки се в къщи тя разбира, че съпругът ѝ Ник (Патрик Хюсингер) се е оженил повторно, а синът ѝ е отглеждан от друга майка, всъщност единствената която детето познава. Твърдо решена да събере липсващите парчета от пъзела, Емили скоро се оказва въвлечена в нова серия от убийства.
През втория сезон, след като проследява и убива своя похитител, Емили се опитва отново да се върне към нормалния си живот на майка и оцеляла след шест години на физически и психически изтезания, но дори докато възстановява връзката си със сина си Флин, Емили не може да се отърси от мрака на миналото си. Тя привлича на своя страна в тайно разследване на загадъчната си история бостънския полицейски следовател Томи Гибс. Когато случаят отново заплашва да стане смъртоносен, Емили ще рискува всичко, за да разкрие истината и да защити семейството си.
На въпросът „Какво ни очаква във втори сезон?“, Стана Катич отговаря така:
„В края на първи сезон Емили е убедена, че е успяла да разплете по-голямата част от загадката на нейното пленничество. Тя вярва, че знае кой се крие зад отвличането и причините, които седят зад него. Но точно преди финала става ясно, че може би това не е всичко, че има нещо съществено, което е пропуснала, била е подведена.
Така че, тази заблуда е част от това, което разследваме във втори сезон. Много неща остават нерешени за Емили, откриваме я все още много уязвима, все още търсеща отговори - какво точно се е случило, защо! Така че пак поемаме на това пътуване с Емили, без отново да сме сигурни коя е тя и дали може да ѝ се вярва.“

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара