"Новите съседи" победи "Гласът на Испания" с третия си епизод

TeleCinco губи зрителите си, но остава лидер с третия епизод от сезон 11 на "Новите съседи". За първи път този сезон сериала имаше сериозна конкуренция в лицето на "Гласът на Испания". "Новите съседи" имаше 2 694 000 зрители , постигайки 19,6% пазарен дял.

За още ексклузивни новини, видеа и снимки от "Мирадор де Монтепинар" харесайте официалната фен страница на "Новите съседи" във Facebook.

Гледайте епизод 3 от сезон 11 с оригинално аудио ТУК!

Фермин, който получава пенсията на покойния си дядо използва способността си да импровизира, когато телевизионен екип идва в "Монтепинар", за да интервюира най-старият човек в Испания.


Диего, синът на Фина, уволнява Амадор и решава да наеме професионалист да се грижи за майка му. От това се възползва Менчу, за да се опита да сватоса красивия бизнесмен с дъщеря си Йоли. Междувременно Майте продължава романтиката си с Марко зад гърба на дъщеря си.


След внезапната смърт на бащата на Коке, Антонио Ресио разбира, че покойният е имал голямо наследство и ще се опита да съблазни вдовицата, за да запази парите.

От своя страна Бруно се завръща в "Мирадор де Монтепинар" след престоя си в клиниката, но не е единственият. Агустин, човекът с много личности идва, за да го посети.


След като загуби родителските права, лесната работа и част от заплатата си на мъж трофей Амадор трябва да свикне да живее с по-малко ресурси. За да спечели пари Амадор ще пусне под наем Агустин Гордийо, като ще се възползва от това да го измами.

13 Коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

  1. Здравейте ще чакаме новият сезон дано Барьт на Пепе да го преместят в друг часов пояс в 23 часа например

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, тъй като "Барът на Пепе" няма много епизоди се надяваме след него да гледаме новият сезон на "Новите съседи". Поздрави!

      Изтриване
    2. Здравейте дано Бтв Комеди да видят че никой не гледа Барьт на Пепе

      Изтриване
  2. Здравейте вьзможно ли е Диема да изльчи сериала хит Новите Сьседи

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, в момента правата за този сериал се държат от bTV Media Group, така че отговорът е не. Поздрави!

      Изтриване
    2. Здравейте а как Диема изльчва сериала хит Щурите Сьседи

      Изтриване
    3. Здравейте, "Щурите съседи" е продукция на Antena 3, докато "Новите съседи" е на TeleCinco. Двата сериала не вървят в пакет. DIEMA са придобили правата и за това го излъчват. Поздрави!

      Изтриване
    4. Здравейте добре че Диема изльчва сериала хит Щурите Сьседи поне тях да гледаме

      Изтриване
  3. Здравейте тази есен ще имали нови латино сериали по Телевизията Брагодаря ви

    ОтговорИзтриване
  4. Здравейте какво ще стане с Германският сериал Спасители в Планината по Бтв Лейди да не го спират

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, да спират го. Поздрави!

      Изтриване
    2. Здравейте сериала има 10 сезона защо го спират те знаят само да повтарят а Лекар в Планината всичките 10 сезона пуснаха

      Изтриване
По-нова По-стара