Иван водел бурен живот

Иван водел бурен живот – когато не се скъсвал от работа, ходил на футбол и тенис. Един уикенд жена му решила, че му трябва почивка и въпреки възраженията му го завела на стриптийз.

Като стигнали, портиерът на клуба се усмихнал широко: – Ооо, Иване, как си днес? Жената се изненадала искрено, че се познават. – Просто играя футбол с него! – пояснил Иван. Седнали в клуба и дошла сервитьорка: – Радвам се да те видя, Иване! – поздравила го тя. – Голямо уиски с лед и минерална вода, както обикновено.

Нали? Съпругата се облещила: – Сигурно често идваш тук? – Не, не. Тя членува в моя тенис клуб. След няколко минути към масата се приближила стриптизьорка и прегърнала сърдечно Иван: – Любимият танц на маса и да раздрусам сочните си цици. Нали, Иване?

При тези думи съпругата изхвърчала от клуба! Иван я последвал и видял, че се качва в такси – хвърлил се след нея в колата, а тя започнала да го удря и да му крещи! Таксиметровият шофьор се обърнал: – Днес май си случил на кофти к*рва, а Иване?

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара