"Новите съседи" пак е на върха в Испания, вижте какво се случи във втори епизод

TeleCinco се завърна на лидерската позиция сред испанските тв канали  втория епизод от 11-и сезон на "Новите съседи", превъзхождайки всичките си съперници в празничната вечер на 1 май, деня на труда.

За още ексклузивни новини, видеа и снимки от "Мирадор де Монтепинар" харесайте официалната фен страница на "Новите съседи" във Facebook.

В един момент епизодът на "Новите съседи", бе гледан едновременно от 6 368 000 зрители. За цялата вечер епизодът е гледан средно от 2 598 000 души, като постига пазарен дял 18,8%.


Карлос Ареси ще играе мъж с многобройни разстройства на личността, който ще развие патологично приятелство с Бруно след приемането му в психиатричен център.


Срещата с „призракът“ на Кармелито разби емоционалната стабилност на Бруно. Психологическото му разстройство и внезапната сценична треска го накарали да влезе в психиатрична клиника. Там той ще се срещне с Агустин Гордильо, странен пациент, който ще се представи като негов психиатър, на когото актьорът Карлос Ареси ще даде живот .


Междувременно Антонио Ресио, възмутен от назначаването на Менчу, саботира асансьора на сградата, за да предизвика разрив в отношенията между съседите и да подкопае работата на домоуправителя. Въпреки това, тя се бори за помощта на Енрике. Междувременно Берта е принудена да поеме семейната бижутерия след инцидент с майка й.


Освен това Лола предлага на Хави уникална еротична игра за борба със сексуалната рутина на техния брак - инициатива, която той ще приеме. Междувременно Амадор планира да използва популярното приложение за споделяне на автомобили Charlacar за интервю за работа в Барселона.


Новините на TBC - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

1 Коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

  1. Здравейте много смешно става когаро Амадор и Теодоро си викат И се бият по бузите

    ОтговорИзтриване
По-нова По-стара