Мартина Ганчева „разобличи“ убиеца в „Дяволското гърло“ (ВИДЕО)

Тримата разследващи от българската криминална драма гостуваха в предаването „Събуди се“, а Попето й пошушна тайната, която вълнува живо всички фенове на сериала.

Лидия Инджова, Валери Йорданов и Стоян Радев разказаха много любопитни истории от снимачната площадка и разкриха някои неподозирани тайни, които крие „Дяволското гърло“, но както самият Попето сподели на ухо на водещата: „И ние не знаем кой е убиецът, но си мълчим, за да не тревожим зрителите“.

„Както казва един стар български виц: „Попът е убиецът“, но Попето не е попът“, пошегува се Валери Йорданов, който получи прякора „Българския Хорейшио“ заради ролята си в сериала.

„Чудя се за какво им е на хората да знаят кой е убиецът. Нека да им бъде интересно. Все пак остава да гледат още няколко епизода. Ще има страхотни емоционални сцени, особено с Попето и Краси“, споделя Лидия Инджова, на която се пада да играе ролята на бременна за четвърти път. „Имала съм три шанса да се упражнявам като бременна преди превъплъщението ми в образа на Донка в „Дяволското гърло“, шегува се тя.

„Ще има много екшън и неочаквани развръзки“, разкри Валери Йорданов, а Стоян Радев допълни: „И това, което ще видите, няма да има нищо общо с това, което предполагате.“

Как по време на снимките Попето успява да отнесе част от роговицата на едното си око в заплетен клон, защо приспана овца, която трябва да „играе“ ролята на мъртва, се събужда три пъти в кадър и още интересни истории от снимачната площадка на „Дяволското гърло“, вижте във видеото на „Събуди се“.


Не пропускайте новия епизод на „Дяволското гърло" – този четвъртък в 22.00ч. по NOVA.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара