Всичко за променящия се континент и кандидатите за власт в Европа – в платформите на bTV

Специалният проект на bTV Новините „Промяната: Европа“ продължава с дискусии в студията и информация от горещите точки в цяла Европа

В активната фаза на кампанията преди Евроизбори 2019, редакцията на bTV Новините надгражда специалния проект „Промяната: Европа“ с дискусии с кандидатите за място в Европарламента от България и другите страни-членки, както и с още задълбочени материали директно от горещите точки на Стария континент. Традиционно преди вота, зрителите ще видят дебати между кандидатите в листите на родните партии, както и интервюта с водещите претенденти за доверие от европейските държави в студиата на Антон Хекимян, Светослав Иванов, Цветанка Ризова и Жени Марчева. Всички материали са достъпни за зрителите и потребителите на bTV в реално време в ТВ ефира, bTV Radio и онлайн в специалната секция https://btvnovinite.bg/PromyanataEvropa и социалните мрежи.

До 26 май кандидатите на водещите партии ще „кръстосват шпаги” пред журналистите на bTV по важните за Европейската общност теми като сигурността, международния  транспорт и търговия, промените в климата, стимулирането на цифровата и социалната икономика и други. Предизборните дискусии в студиата на „Тази сутрин“, „Лице в лице“, „Тази събота и неделя“ и „120 минути“ ще търсят отговори на всички актуални въпроси - от мястото на България около масата за вземане на решения до посоката, която Старият континент ще поеме на фона на контрастните настроения в страните-членки.

Участниците в евронадпреварата ще влязат в словесни битки за бъдещето на Европа и пред слушателите на радио номер 1 в София – bTV Radio, в рамките авторското предаване „Важното казано на глас“ с водещи Лили Ангелова и Деа Манолова.

Допълнителна стойност към висококачественото съдържание в каналите на bTV Media Group по традиция дават и полезните материали и инструменти в онлайн платформите на групата. Освен всичко важно от ефира, потребителите на btvnovinite.bg имат достъп до отговорите на често задавани въпроси, свързани с евровота, както и до специален инструмент, който да им помогне да се ориентират кои партии са най-близо до техните възгледи. Специалният въпросник euandi.eu на Европейския университетски институт е разработен от водещи експерти, а bTV Media Group е ексклузивен партньор за България.

В продължение на няколко месеца специалната поредица на bTV Новините „Промяната: Европа“ дава на зрителите на bTV пълна и обективна картина за процесите, които определят посоката и качеството на живота на хората в Европейския съюз. Месец преди решаващия вот репортерите на редакцията с най-високо доверие в България продължават да предават на живо актуалните събития на Стария континент. В рамките на активната предизборна кампания те ще следят и информират зрителите от място за всичко значимо, с което вътрешният политически климат на Великобритания, Франция, Белгия, Германия, Румъния, Унгария, Италия и други държави, може да окаже сериозно влияние върху бъдещето на Европа и България.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара