„Да видиш папата по NOVA“ с повече от 15 часа на живо и извънредни предавания в телевизионния ефир

Екипите на Новините на NOVA ще проследят всяка стъпка на папа Франциск на българска земя на 5 и 6 май – на живо от София, Раковски и Ватикана. За първи път българска медия ще бъде част от официалната делегация на Ватикана. Специален екип на телевизията пътува до Рим и обратно, за да покаже един различен поглед към тази историческа визита, а репортерът Методи Владимиров и операторът Димитър Василев ще проследят случващото се от първо лице. Най-интересните гости и публични личности ще коментират визитата в няколко извънредни предавания „Да видиш папата по NOVA“.

В неделя удълженото издание на предаването „Събуди се“ ще продължи до 13:30 ч., с водещ в студиото Мира Иванова и изнесени водещи Ани Салич и Христо Калоферов, които ще проследят пътя на папата в София. В неделя следобед телевизията е подготвила извънредно студио с водещ Надежда Узунова. Литургията, която папата ще отслужи на открито в центъра на София, ще бъде предавана на живо от 16:00 до 19:00 ч. по NOVA.

В понеделник денят в ефира на NOVA е посветен на двете ключови събития на празника – военния парад в центъра на София и втория ден от посещението на папата. Извънредно издание на „Здравей, България“ с водещи в студиото Аделина Радева и Виктор Николаев ще продължи от 6:20 до 13:00 ч, а изнесени водещи ще бъдат Николай Дойнов от парада по случай Деня на храбростта и Надежда Узунова от град Раковски. Специалното участие на духов оркестър, който ще свири военна духова музика на живо в ефира на „Здравей, България“, ще допълни празничната картина на 6 май.

Извънредно студио с водещи Даниела Тренчева и Христо Калоферов ще покаже на живо Молитвата за мир - финалното събитие от посещението на Франциск в България. В допълнение Новините на NOVA ще проследят и визитата на папата в Македония.

„Да видиш папата по NOVA“ или повече от 15 часа на живо очакват зрителите в ефира. Проследете специалната празнична програма и извънредните предавания на NOVA, посветени на визитата на папата.

Новините на NOVA: “Довери се на опита”

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара