Фестивални селекции по Sundance TV през юни

Представяме ви акцентитe и премиерите през юни 2019 по канал Sundance TV.

Фестивални селекции
FRANK SERPICO
Петък, 7-ми юни, в 23:00 ч.
Режисьор: Антонио д’Амброзио


„Франк Серпико“ разказва историята на самотния кръстоносен поход за реформа в полицията, подет в Полицейското управление на Ню Йорк в началото на 70-те години на миналия век.

MIDNIGHT RETURN: THE STORY OF BILLY HAYES AND TURKEY
Петък, 14-ти юни, в 23:00 ч.
Режисьор: Сали Съсман Морина


Документалният филм "Midnight Return" изследва трайната емоционална власт на филмите, видяна през успеха на блокбъстъра „Среднощен експрес“/ „Midnight Express“ (1978).

ALL THIS PANIC
Петък, 21-ви юни, в 23:00 ч.
Режисьор: Джени Гейдж


Сниманият в продължение на три години с безпрецедентна дълбочина „All This Panic“ е пълнометражен документален филм, който дава близък поглед върху вътрешния живот на група тийнейджърки от Бруклин, навършаващи пълнолетие. Чрез мощна комбинация от ярки и правдиви образи зрителите стават свидетели на живота на момичетата, претърпяващи ефимерния и краткотраен преход от детството към зрелостта.

THE MUSIC OF STRANGERS
Петък, 28-ми юни, в 23:00 ч.
Режисьор: Морган Невил


Челистът Йо-Йо-Ма и други международни артисти от проект „Пътя на коприната“ обсъждат разбирането си за музиката и културата.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара