"Ягодова любов" - нов турски сериал от 27-и ноември по bTV

Нов успешен сериал стартира до броени дни по bTV

Турската романтична комедия "Ягодова любов" (Çilek Kokusu), позната още с името "Аромат на ягоди", с Демет Йоздемир ("Свободен дух", "Стая 309"), Юсуф Чим, Мине Тугай ("Кварталът на богатите", "Твоят мой живот"), Екин Мерт Даймаз, Махир Гюнширай ("Госпожа Фазилет и нейните дъщери"), Мурат Башоолу и други, стартира на 27-и ноември (сряда) и ще се излъчва всеки делник от 13:30 до 15:00 часа по bTV.

Поредицата се излъчва в Турция от юни 2015 г. до ноември 2015 г. и се състои от 23 епизода по 110 минути. Интернационалната версия е 55 епизода по 45 минути.

Историята:
Аслъ работи в сладкарница, но след инцидент, при който се сблъсква с Бурак, бива уволнена. Нейната приятелка Гонджа й предлага да заминат заедно в Бодрум и там да работят лятото. Бурак е разглезен богаташ, който получава наказание от баща си заради поредната си грешка. Той трябва да прекара лятото не в Америка с гаджето си Чаала, а в Бодрум. Заедно с братовчед си Волкан ще работят в семейния хотел. А съдбата е подготвила доста изненади това лято на Аслъ, Бурак и Волкан

Материал на „Теленовелас Новини“. Харесайте и официалната страница на TBC Новините във Facebook.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара