Изгряващата турска звезда Демет Йоздемир в новия сериал „Ягодова любов“

Изпепеляваща любов събира бедно момиче и разхайтен богаташ от 27 ноември в ефира на bTV
Новият турски сериал „Ягодова любов“ започва излъчването си в ефира на bTV на 27 ноември. Романтичната комедия, която ще се излъчва всеки делничен ден от 13.30ч., грабна вниманието на публиката още с премиерния си епизод в Турция през 2015г., а сега и българските зрители ще имат шанса да се насладят на обратите, които съдбата е подготвила на главните герои. 
Сериалът разказва историята на Аслъ – обикновено момиче от бедно семейство, изкарващо прехраната си чрез работа в сладкарница в Истанбул. Един ден, носейки поръчка, тя се сблъсква с разглезения богаташ Бурак, който събаря тортата й и така предизвиква уволнението й. За това нейната приятелка Гонджа й предлага да заминат заедно в Бодрум и да работят там лятото. Пристигайки в хотела, тя открива, че той е затворен и се налага да започне работа в друг, този на Бурак и неговия братовчед Волкан.
Освен интересни случайности и обрати на съдбата, поредицата предлага и отличен актьорски състав. Главната женска роля в него е поверена на популярната турска актриса Демет Йоздемир (по-известна като Алина от „ С Русия в сърцето“),  която тази година беше наградена със статуетка за „Най-добра актриса“, заради ролята си в друг сериал, излъчван от bTV - „Свободен дух“. Тя е носителка на наградата Murex d'Or, една от най-престижните за музика, кино и телевизия в Близкия Изток. Другите основни роли в сериала са поверени на актьора Екин Мерт Даймаз и певеца Юсуф Чим. Другата известна актриса в екипа е Мине Тугай, която стана популярна у нас с ролята си в „Кварталът на богатите“ и „Времето лети“.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара