"Черна любов" започва по Diema Family

Diema Family завърта повторение на един от най-големите турски хитове от последните години.

"Черна любов" (Kara Sevda), чиято премиера се състоя през ноември 2017 г. в ефира на Diema Family, стартира за трети път в българския ефир.

Драмата с Бурак Йозчивит и Неслихан Атагюл започва в началото на декември, като ще се излъчва всяка делнична вечер от 23:30 до 00:30 часа с повторения на следващия ден от 14:00 до 15:00 часа по Diema Family.

На 20 ноември 2017 г. сериалът печели престижната награда „Еми" за най-добър сериал, като се превръща в първата турска продукция, номинирана и спечелила това отличие.

Историята:
Популярните актьори Бурак Йозчивит и Неслихан Атагюл се превъплъщават в Кемал и Нихан. Двамата принадлежат на два различни свята и докато той е израснал в скромно семейство от средната класа, тя познава бляскавия живот на Йеникьой. Въпреки че любовта между тях изглежда невъзможна, те успяват да бъдат заедно – до деня, в който Кемал напуска града, тъй като Нихан е принудена да се омъжи за друг. Съдбата обаче повелява друго и преплита пътищата им отново след години. Колко дълъг може да е пътят на двама души един към друг и ще повярва ли Кемал в силата на любовта?

Материал на „Теленовелас Новини“. Харесайте и официалната страница на TBC Новините във Facebook.

2 Коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

  1. Здравейте Само повторения а нали турският хит сериал Черна любов Нова Телевизия повтаря турският хит сериал Черна любов
    По Нова Телевизия свьршва ли турският хит сериал Черна любов
    Брагодаря ви
    Лека вечер

    ОтговорИзтриване
По-нова По-стара