В дивата пустош с Беър Грилс по National Geographic от януари

Световноизвестният оцеляващ Беър Грилс се завръща към корените си в дивото с един нов щур сезон в началото на следващата година. Той ще бъде придружен от някои от най-обичаните звезди на Холивуд. Хитовата приключенска поредица „В дивата пустош с Беър Грилс“ намира своя нов дом в ефира на National Geographic от 19.01. в 22 часа, с повече екшън, предизвикващи инстинктите моменти и каскади от всякога. 

В този сезон Беър Грилс дава всичко от себе си редом с някои от най-интересните звезди, които полагат неимоверни усилия и тестват възможностите си. Те заменят цивилизацията за едно пътешествие без ограничения през някои от най-свирепите терени на планетата. 

„С целия екип на „В дивата пустош“  много се вълнуваме, че приключенската ни поредица наистина намери своя дом в ефира на National Geographic за своя пети сезон“ – казва Грилс. – „Много се гордея, че всяка една от холивудските звезди, която ме придружаваше на тези пътешествия през дивото, имаше изключително положително преживяване. Точно това прави дивата природа. Отвежда ни до ръба на възможностите ни, но след това награждава усилията и устрема ни с гордост, която не може да бъде купена с пари.“ 

Гостите, които ще се присъединят към Беър Грилс, са част от богат набор от звезди. Те ще оставят бляскавите светлини на големия град, за да се отправят по неутъпкани пътища на преход в дивото. Отличената с „Оскар“ актриса Бри Ларсън, самият Капитан Марвел, зарязва холивудските папараци и се осланя на своите свръх-(човешки) сили в един преход през дълбоките джунгли и мангрови блата, последван от скок от хеликоптер във води пълни с акули. Награждаваният актьор и танцьор Чанинг Тейтъм се изправя пред предизвикателството на ново приключение с Беър Грилс, който обещава да подложи този Холивудски чаровник на още по-големи изпитания.

Пълният списък с актьори, отличавани с множество награди, комедианти, супер звезди и хора от развлекателния бизнес, следва:
- Алекс Хонълд – професионален скален катерач и първият изкачил 914-метровата стена на Ел Капитан в националния парк „Йосемити“, без предпазна екипировка, в стил „фрий соло“ („Сам на скалата“)
- Арми Хамър – актьор, номиниран за награда „Златен Глобус“ („Призови ме с твоето име“, On the Basis of Sex, „Социална мрежа“)
- Бри Ларсън – актриса, отличена с „Оскар“ („Капитан Марвел“, „Стая“, Unicorn Store)
- Боби Боунс – популярен радио водещ от САЩ (The Bobby Bones Show), победител в сезон 27 на Dancing with the Stars, Америка
- Кара Делевин – световноизвестен модел, влиятелна личност в социалните мрежи и награждавана актриса („Валериан и градът на хилядите планети“, „Отряд самоубийци“, „Хартиени градове“)
- Чанинг Тейтъм – награждаван актьор и танцьор („Ловец на лисици“, „Внедрени в час“, „Професия: Стриптизьор“)
- Дейв Батиста – екшън звезда, бивш професионален кечист („Отмъстителите: Краят“, Stuber, „Пазители на Галактиката“)
- Джоел Макхейл – актьор и комедиант, номиниран за награда „Еми“ (Community, Santa Clarita Diet, The Soup)
- Роб Ригъл – актьор и комедиант (Night School, Rob Riggle’s Ski Master Academy, „Внедрени в час“)
- Закари Куинто – актьор, номиниран за награда „Еми“ („Зловеща семейна история“, „Стар Трек: Отвъд“, NOS4A2)
Новият сезон ще пренесе зрителите до отдалечени локации в Щатите и по цял свят, включително мангрови гори в Панама, пълни с крокодили и подводни пещери в Сардиния, до дълбоките цепнатини на най-големия глетчер в Исландия и тесните каньони в изпепеляващо горещата пустиня на Аризона. Храбрите гости трябва да се изправят пред най-големите си страхове и да се справят с всичко от диви животни до висене от скали, докато пътуват из едни от най-безпощадните диви местности по света. 

След като бъдат оставени в дебрите на отдалечената локация, те трябва да разчитат само на инстинктите си за оцеляване, на техники за преживяване в дивото и на чиста упоритост, преди приключенията им да достигнат своят вълнуващ край. Тези звезди оставят светлините на Холивуд, за да тестват уменията си и да разберат дали могат да издържат на тежките условия в дивата природа по време на високооктановите, изпълнени с екшън и предизвикващи страховете им пътешествия. 

„В дивата пустош с Беър Грилс“ е разработен от Беър Грилс и Дилбърт Шупман. Поредицата е продуцирана от Electus, Propagate Company и Bear Grylls Ventures. За  Electus и Bear Grylls Ventures, Беър Грилс изпълнява ролята на изпълнителен продуцент заедно с Крис Грант, Дрю Бъкли, Бен Силвърман, Хауърд Оуенс, Лиз Шулз, Роб Бучта и Дилбърт Шупман. За National Geographic, Бенгт Андерсън е изпълнителен продуцент. Джеф Даниелс е изпълнителен вицепрезидент на глобално документално съдържание за National Geographic Channels.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара