Страстта към лова на водолюбиви птици по Outdoor Channel през декември

Представяме ви акцентитe и премиерите през декември  2019 по Outdoor Channel.

THE FOWL LIFE WITH CHAD BELDING
Премиера – 27-ми декември, петък, 20.50 ч.
Двойни епизоди всяка делнична вечер в 20.30 ч. 20.50 ч. от 30-ти декември


Майката природа е фона на „The Fowl Life with Chad Belding“ и всеки един епизод е насочен към показване на чувство за смирение и възхищение към нея и към всички същества, които екипът на Чад Белдинг ловува.
Водещият Чад Белдинг е привлечен към лова на водолюбиви птици като малко момче от баща си Орвил. Неговата страст към този вид лов се отключва в деня на откриването на сезона за лов на патици в Невада през 1997 г. Веднага след завършването на колеж, той създава и започва да управлява няколко предприятия в индустрията за водолюбиви птици, базирани в офисите му в Рено, Невада. След като успява да привлече някои от най-завършените и знаещи служители в бранша, той създава „Banded Nation“ - това начинание включва шоуто на Outdoor Channel „The Fowl Life with Chad Belding“ и програмата за лов на костур „Dead Dog Walkin’“, продуцирани заедно с братята му Клинт и Клей.
„Мисля, че думата, която обобщава целия ни успех, е страстта“, казва Чад Белдинг. „Хората оценяват как ловуваме. Винаги се шегуваме и се усмихваме, но също така сме сериозни и сме добри в това, което правим."

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара