12-те най-добри изпълнения се съревновават за 50 000 лева на финала на „България търси талант“ - тази неделя от 20:00 ч. по bTV

Онлайн потребителите ще се потопят в атмосферата на големия финал с 360-градусово видео на живо
Тази неделя от 20:00 часа по bTV е големият финал на „България търси талант“. Във впечатляващия 3-часов спектакъл на живо 12-те най-добри изпълнения от шоуто ще се борят за зрителския вот и наградата от 50 000 лева. Пред Ицо Хазарта, Катето Евро, Любен Дилов – син и Славена Вътова своите дарби ще демонстрират носителите на златните бутони на журито и водещите  – Андриян Асенов, Рефат Абдулаев, Валериа Войкова, Симона и Бояна, както и Свет Радославов. Те ще се конкурират с фаворитите на публиката - Адриана Хаджитенева, Георги Георгиев, Dance Station, София Иванова, мажоретен състав „Мистерия“ и Реми Тоин. Последният, 12-ти финалист – Петър Байков, бе определен с вота на феновете в онлайн гласуване на сайта talant.btv.bg.
Зрителите на bTV ще се насладят на впечатляващ спектакъл, в който ще видят акробатични номера, вълнуващи песни, смайващи математически способности, завладяващи танци, акробатика, музикални изпълнения, таланти-герои  и много добро настроение. Специални гости на големия финал на „България търси талант“ ще бъдат победителите от пети сезон на „България търси талант“ – „Виво Монтана”, Графа и “Златните момичета” на България. А кой ще бъде новият „Талант на България” ще определят зрителите като гласуват за своя фаворит със SMS.
Феновете ще могат да проследят финала на спектакъла и онлайн на  talant.btv.bg в 360-градусово видео на компютър, телефон или таблет,  дори с VR очила. Технологията ще пренесе потребителите на сцената на предаването, където те могат да видят всички ексклузивни детайли от  подготовката за изпълнението, представянето на участниците, реакциите на публиката и журито.
След големия финал радио N-JOY ще даде възможност на един от талантите да направи своя рубрика в ефира на една от най-големите музикални радиовериги в страната.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара