Годината в изкуство – в „Мултимедия“ по Bulgaria ON AIR на 28 и 29 декември

Празничните издания на предаването с обзор на темите в литературата, музиката, киното и театъра
Каква беше 2019 г. в изкуството и културата ще покаже „Мултимедия“ по Bulgaria ON AIR на 28 и 29 декември. Празничните издания на предаването с водещ Даниел Ненчев ще обърнат поглед към изминалите дванадесет месеца, за да представят темите, идеите и посоките в литературата, музиката, киното и театъра в България и по света.
В събота, от 11:00 часа, най-запомнящите се моменти на българската театрална сцена ще анализират журналистът и театрален критик Йордан Георгиев и актрисата Никол Оташлийска. Кои бяха филмите събития през 2019 г. ще обсъдят журналистите Владислав Апостолов и Зорница Аспарухова. Изданието на „Мултимедия“ в събота ще завърши с разговор с една българска група от Англия - Hayes & Y, които ще зарадват зрителите със съвременната си музика.
С обзор, посветен на литературата и книгите, ще започне предаването в неделя. В „Мултимедия“ вижданията си за заглавията, събитията и темите на 2019 г. ще представят литературоведът Амелия Личева и редакторът на сайта Azcheta.com Милена Ташева. Журналистът Боян Бочев ще постави акцент върху музиката, с която ще запомним годината. „Мултимедия“ ще представи и някои от най-талантливите и предприемчиви българи днес, които попадат в класацията „30 под 30“.
Не пропускайте предаването за изкуство, култура и творчески индустрии „Мултимедия“ – в събота и неделя от 11:00 часа по Bulgaria ON AIR.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара