Мистерия в новогодишната нощ по NOVA

Зрителите на NOVA ще посрещнат 2020-та със специално празнично издание на най-мистериозното шоу в България – „Маскираният певец“. На 31 декември от 20:00 ч. на една от най-коментираните сцени у нас отново ще излязат любимите персонажи на феновете. Въпросът „Кой стои под маската?“ за пореден път ще провокира и изпита детективските умения на зрителите и на панелистите, чиято задача ще е още по-трудна, защото в Новогодишната нощ маските се разменят. Страхотни изпълнения, неочаквани гости, много забавление и супер изненади очакват зрителите в последния ден от годината.
Музикалните превъплъщения на Пеперудата, Звездата, Розата, Лъва, Кукера, Пчелата, Коконата, Рицаря, Принцесата, Пилето и Пауна ще впечатлят публиката с невероятно сценично присъствие. Към изпълненията ще се присъединят и танцьорите от балет „Фънки Мънкис“, чиято хореография бе неизменна част от емоционалния заряд на първия сезон на шоуто. Водещите на шоуто Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека са подготвили много изненади не само за зрителите, но и за панелистите. В празничната нощ гост звезда в детективския панел ще бъде неотразимият Любо Киров, който ще се впусне в разследването заедно с Гала, Мария Илиева, Ники Кънчев и Герасим Георгиев-Геро.

Не пропускайте празничното издание на „Маскираният певец“
на 31 декември, вторник, от 20:00 ч. по NOVA!

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара