Специална предпремиерна прожекция събира екипа на „All Inclusive“

След два месеца снимки на Черноморието предпремиерна прожекция ще събере отново актьорите и екипа на новия сериен филм на NOVA – „All Inclusive“. На 5 февруари (сряда) в Cinema City Paradise Center те ще бъдат в компанията на най-нетърпеливите сред зрителите. 20 от феновете ще имат възможността предварително да гледат ексклузивен двоен епизод от комедията, като се включат в специална игра на страницата на сериала във Фейсбук. Премиерната дата за телевизионния ефир е 28 февруари.

„Емоционално е преживяването, което се надявам да усетят и зрителите, поне за нас наистина беше такова. Вложили сме всичките си чувства и енергия в това да създадем една изключително свежа комедия с намигване към любимите морски филми от близкото минало, но със съвременните изразни средства и с актуалната проблематика на модерния човек“, сподели продуцентът на сериала Краси Ванков („Идалго Прадакшънс“) в студиото на „Събуди се“.

През усмивка и с много забавление сериалът припомня ценните моменти в живота, които често забравяме в забързаното ежедневие. Сюжетните линии разглеждат любовта и приятелството в различните им възрасти и поставят важните теми за ценностите, великите каузи и ролята на семейството. „All Inclusive“ носи силно послание за щастието, което никой петзвезден лукс не може да ни осигури. Така търсеното от нас щастие е в малките радости и споделените мигове с близките хора.

По време на предпремиерната прожекция на „All Inclusive“ феновете ще имат възможност да чуят на живо и специално създадената за продукцията едноименна песен в изпълнение на актьорите Ненчо Балабанов и Елена Атанасова, на които са поверени две от главните роли в сериала.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара