Предаването „Директно“ с отличие на Годишните награди за пътна безопасност

Токшоуто по Bulgaria ON AIR получи приза за серия от репортажи и теми за пътна безопасност
Предаването „Директно“ бе отличено на Годишните награди за пътна безопасност за 2019 година в категория „Журналистически материали“. Токшоуто по Bulgaria ON AIR с водещ Димитър Абрашев бе наградено заради активната работа, свързана с проблемите на движението по пътищата.
През цялата 2019 година „Директно“ се фокусира върху теми за безопасността на пътя и всички участници в движението – пешеходци, велосипедисти, шофьори, пътници.
Отличията на Фондация „Годишни награди за пътна безопасност“ се връчват за девета поредна година и целят да наградят най-добрите инициативи в областта на пътната безопасност, добрите практики за повишаване културата на пътя и предотвратяване на пътно-транспортните произшествия.
„За екипа на предаването ни е огромна чест, че получаваме именно тази награда. Войната по пътищата е проблем, за решението на който всички ние трябва да намерим работещо решение. Ако успеем да накараме поне един човек да се замисли, преди да се качи в колата, това е успех. Защото човешкият живот стои над всичко“, заяви продуцентът на „Директно“ Калина Донкова, която прие наградата на специалната церемония, която се проведе на 28 януари Сити Марк Арт Сентър.
И през 2020 година „Директно“ ще продължи да засяга важни теми за обществото, каквато е и тази за пътната безопасност. Предаването дава думата на експерти от различни сфери по актуални теми, всеки делничен ден, от 17:50 часа, по Bulgaria ON AIR.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара