"Името на Розата" - нов сериал тръгва на мястото на "Вътрешен човек" по bTV

"Името на Розата" е заглавието на новия сериал, който започва на мястото на "Вътрешен човек".

От 11-и февруари (вторник), bTV започва да излъчва италианския минисериал от 2019 г. "Името на Розата" (Il Nome della Rosa, The Name of the Rose). 9-серийната поредица ще се ротира всяка делнична вечер от 21:30 до 22:30 часа.

Финалът на "Името на Розата" очаквайте на 21-и февруари (петък) от 21:30 до 22:30 часа по bTV.

От 24-и февруари (понеделник) започва пролетният сезон на медията!

Историята на "Името на Розата":
Какво може да наруши спокойствието в един манастир, разположен на най-високата точка в планината? Кой може да желае смъртта на редица светци, отдали живота си в името Господне? Зрителите на bTV могат да се потопят в атмосферата на далечния XIV век с новия сериал "Името на Розата" от 11-и февруари. Вълнуващата история е създадена по световноизвестния едноименен роман на италианския писател Умберто Еко. Сюжетът се развива през далечната 1325 година, времето, в което основите и авторитетът на християнската църква са разклатени. Видният францискански монах Уилям (Джон Туртуро) и неговият ученик Адсон (Деймън Хардунг), заминават за планинския Бенедектински манастир в Северна Италия, за да вземат участие във важна богословска среща. Когато пристигат в абатството, намират общността силно притеснена от настъпилата мистериозна смърт на един от младите светци. Известен със своето аналитично мислене и детективски умения, Уилям се заема със задачата да разнищи необичайната смърт. Първоначалната версия за самоубийство се отхвърля, когато броят на смъртните случаи се увеличава. Когато страхът все по-силно обзема окървавения манастир, църковното настоятелство изпраща там и Бернандо (Рупърт Евърет), съперник на францисканския монах от миналото. Така залогът става още по-голям, а Уилям и Адсон са готови на всичко, за да открият истината. Ще успеят ли видният монах и неговият помощник да разнищят заплетената история, какви тайни ще излязат наяве и кой ще се окаже виновен за убийствата в планинския Бенедиктински манастир? Гледайте в "Името на Розата" от 11-и февруари (вторник), всеки делник от 21:30 часа по bTV!

Материал на „Теленовелас Новини“. Харесайте и официалната страница на TBC Новините във Facebook.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара