“Извън играта” вече и в сряда по БНТ1

В събота, 8 февруари, от 18:00 ч. гост на водещата Люба Пашова в „Извън играта“ по БНТ1 ще бъде актьорът Мариан Вълев. В студиото на предаването Вълев ще разкрие любопитни подробности от професионалния си път , както и от личния си живот.

От днес предаването  “Извън играта”, което се излъчва всяка събота по БНТ1 от 18:00 часа и по БНТ3 от 22:00 часа, ще има повторения и всяка сряда от 17:00 часа по БНТ1.

***
„Извън играта” е предаване за живота извън… сцената, спорта, екрана. Показва популярните личности в необичайна и непозната светлина. Гости на водещата Люба Пашова са популярни лица от различни обществени сфери – спортисти, актьори, музиканти, журналисти. Предаването опитва да надникне зад завесите, да изведе на преден план това, което не знаем за популярните личности. За предизвикателствата, които приемат извън “свои води”.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара