Двойна доза комедия с „All Inclusive“ този петък по NOVA

Свеж хумор, комични перипетии и забавни морски емоции очакват зрителите на NOVA този петък (28 февруари) от 20.00 ч. с ексклузивен двоен епизод на сериала „All Inclusive“.

„Надявам се „All Inclusive“ да зареди зрителите с тази положителна енергия, характерна за сериала. Той наистина е много смешен и хуморът е заложен във всяка сцена. Това е един изключително позитивен, много личен и дълбоко човешки проект – един сериал за доброто, за щастието и човещината. За осмислянето на красивите човешки отношения. Очакваме ви пред малкия екран точно в 20:00 ч. с цели два часа смях, приключения и много лятно настроение“ – сподели продуцентът Краси Ванков в предаването „На кафе“, където е гост-коментатор тази седмица.

Сценарият разказва историята за вълнуващото лятно приключение на две приятелски семейства. Ваканцията им на Черноморието се оказва по-различна от очакваното и им поднася неподозирани житейски уроци. Приятелите разбират, че мечтаният 5-звезден лукс не може да се сравни с лукса човек да има семейство и близки, с които да посреща хубавите, но и трудните моменти в живота. Колко променени ще се завърнат героите от приключението – предстои да разберем през следващите месеци.

Ненчо Балабанов, Любен Кънев, Елена Атанасова, София Маринкова, Йоанна Начева, Силвестър Велячки, Нели Монеджикова, Любомир Бъчваров, Алекс Иванов и Петър Калчев ще изиграят главните роли в щурата лятна комедия. Свежо настроение носи и едноименната песен, създадена специално за сериала „All Inclusive“, в изпълнение на екранната двойка Ненчо Балабанов и Елена Атанасова.

Не пропускайте старта на лятната комедия „All Inclusive“ този петък (28 февруари) от 20.00 ч., а след телевизионната премиера на сериала – всеки петък от 21.00 ч.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара