Нов сериал и два премиерни сезона по AXN през февруари

Петнадесет години след края на „Комисар Рекс”, Sat.1 се завръща с „Роки и ченгето”, за радост на любителите на криминалните поредици, в които се вихри дует от господар и куче, а благодарение на AXN, от 12 февруари, феновете могат да гледат по един премиерен епизод от сериала, всяка сряда от 22:00. Популярният в родината си Йенс Азорн е в ролята на полицейски комисар Елиас Декер, който в много отношения си прилича с колегата си от животински произход - булмастифът Роки. Отначало, двамата са отявлени противници, но понастоящем живеят и работят в общност със специално предназначение. Комплицираната ситуация идва оттам, че Роки е трябвало да бъде приспан, след като участва в полицейска операция и наранява Елиас и то в най-чувствителната му зона... Но Елиас бързо разпознава таланта в четириногия приятел и скоро двамата оформят мечтания екип, в който внушителният звяр се заема да помага на ченгето в разрешаването на трудни случаи на убийства. Две дами също играят важна роля в живота на партньорите - колежката на Елиас - Каро (Франциска Вулф) и съседката му Сара (Нора Хуец). Полицаят и кучето се състезават редовно за тяхното внимание, въпреки че по всичко личи Роки е този, който разбира жените по-добре...


На 18-ти февруари е началото на втория сезон на „Добрият доктор“ с талантливият и вече пораснал Фреди Хаймор (“Артур и минимоите“, „Чарли и шоколадената фабрика“, „Да откриеш Невърленд“, „Огъст Ръш“), отново в ролята на доктор Шон Мърфи - млад хирург с аутизъм и савант-синдром, който изоставя тихия си живот в провинцията и се присъединява към хирургията в престижната болница „Св. Бонавентура“. Сериалът е създаден от Дейвид Шор („Доктор Хаус“) и звездата от „Изгубени“ и „Хаваи 5-0“ Даниел Дае Ким.


На 21-ви февруари започва и вторият сезон на медицинският „Нощна смяна“, в който група от бивши армейски лекари, дават нощни смени в спешното отделение на болница „Мемориал Сан Антонио“ и правят всичко по силите си, за да помогнат на своите пациенти. Това, което се случва по време на техните смени е всичко друго, но не е обикновено! Използвайки изпитани на бойното поле медицински практики, лекарите се сблъскват с болничната бюрокрация по-често отколкото биха искали. Рисковете, които поемат, за да спасяват животи, често са на границата между героичното и импулсивното, но винаги си заслужават!

2 Коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

  1. Здравейте господин Кристиян Христов





    Германският




    Италиански хит екшьн сериал Комисар Рекс с 18 сезона





    Изльчен с огромен успех в ефира на Диема





    На Нова Телевизия




    И на много бг канали




    И още се изльчва в бг ефира






    Германският





    Италиански хит екшьн сериал Комисар Рекс





    С 18 сезона




    Има много версии по целият свят






    1 наследник на Германският





    Италиански хит екшьн сериал Комисар Рекс





    С 18 сезона





    Неговият наследник е Полският хит екшьн сериал





    Комиссар Алекс изльчен с огромен успех в Полша





    И по целият свят




    В Бьлгария още по никой канал не е изльчен




    В бг ефира




    Полският хит екшьн сериал Комиссар Алекс





    Руският хит екшьн сериал Мухтар





    Сьщо е наследник на Германският





    Италиански хит екшьн сериал Комисар Рекс с 18 сезона






    Моля ви се не изтривайте коментара ми






    Брагодаря ви



    Лек ден

    ОтговорИзтриване
  2. Здравейте продьржението на Германският




    Италиански хит екшьн сериал Комисар Рекс с 18 сезона





    е Канадският хит екшьн сериал Хьдсьн и Рекс





    Изльчен с огромен успех в ефира на Фокс Крайм






    Повторение в ефира на Фокс Крайм







    Германският италиански хит екшьн сериал Комисар Рекс






    С 18 сезона





    Има още много версии по целият свят






    Брагодаря ви





    Лек ден

    ОтговорИзтриване
По-нова По-стара