Нов сериал и два премиерни сезона по AXN през февруари

Петнадесет години след края на „Комисар Рекс”, Sat.1 се завръща с „Роки и ченгето”, за радост на любителите на криминалните поредици, в които се вихри дует от господар и куче, а благодарение на AXN, от 12 февруари, феновете могат да гледат по един премиерен епизод от сериала, всяка сряда от 22:00. Популярният в родината си Йенс Азорн е в ролята на полицейски комисар Елиас Декер, който в много отношения си прилича с колегата си от животински произход - булмастифът Роки. Отначало, двамата са отявлени противници, но понастоящем живеят и работят в общност със специално предназначение. Комплицираната ситуация идва оттам, че Роки е трябвало да бъде приспан, след като участва в полицейска операция и наранява Елиас и то в най-чувствителната му зона... Но Елиас бързо разпознава таланта в четириногия приятел и скоро двамата оформят мечтания екип, в който внушителният звяр се заема да помага на ченгето в разрешаването на трудни случаи на убийства. Две дами също играят важна роля в живота на партньорите - колежката на Елиас - Каро (Франциска Вулф) и съседката му Сара (Нора Хуец). Полицаят и кучето се състезават редовно за тяхното внимание, въпреки че по всичко личи Роки е този, който разбира жените по-добре...


На 18-ти февруари е началото на втория сезон на „Добрият доктор“ с талантливият и вече пораснал Фреди Хаймор (“Артур и минимоите“, „Чарли и шоколадената фабрика“, „Да откриеш Невърленд“, „Огъст Ръш“), отново в ролята на доктор Шон Мърфи - млад хирург с аутизъм и савант-синдром, който изоставя тихия си живот в провинцията и се присъединява към хирургията в престижната болница „Св. Бонавентура“. Сериалът е създаден от Дейвид Шор („Доктор Хаус“) и звездата от „Изгубени“ и „Хаваи 5-0“ Даниел Дае Ким.


На 21-ви февруари започва и вторият сезон на медицинският „Нощна смяна“, в който група от бивши армейски лекари, дават нощни смени в спешното отделение на болница „Мемориал Сан Антонио“ и правят всичко по силите си, за да помогнат на своите пациенти. Това, което се случва по време на техните смени е всичко друго, но не е обикновено! Използвайки изпитани на бойното поле медицински практики, лекарите се сблъскват с болничната бюрокрация по-често отколкото биха искали. Рисковете, които поемат, за да спасяват животи, често са на границата между героичното и импулсивното, но винаги си заслужават!

2 Коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

 1. Здравейте господин Кристиян Христов

  Германският
  Италиански хит екшьн сериал Комисар Рекс с 18 сезона

  Изльчен с огромен успех в ефира на Диема

  На Нова Телевизия
  И на много бг канали
  И още се изльчва в бг ефира


  Германският

  Италиански хит екшьн сериал Комисар Рекс

  С 18 сезона
  Има много версии по целият свят


  1 наследник на Германският

  Италиански хит екшьн сериал Комисар Рекс

  С 18 сезона

  Неговият наследник е Полският хит екшьн сериал

  Комиссар Алекс изльчен с огромен успех в Полша

  И по целият свят
  В Бьлгария още по никой канал не е изльчен
  В бг ефира
  Полският хит екшьн сериал Комиссар Алекс

  Руският хит екшьн сериал Мухтар

  Сьщо е наследник на Германският

  Италиански хит екшьн сериал Комисар Рекс с 18 сезона


  Моля ви се не изтривайте коментара ми


  Брагодаря ви  Лек ден

  ОтговорИзтриване
 2. Здравейте продьржението на Германският
  Италиански хит екшьн сериал Комисар Рекс с 18 сезона

  е Канадският хит екшьн сериал Хьдсьн и Рекс

  Изльчен с огромен успех в ефира на Фокс Крайм


  Повторение в ефира на Фокс Крайм  Германският италиански хит екшьн сериал Комисар Рекс


  С 18 сезона

  Има още много версии по целият свят


  Брагодаря ви

  Лек ден

  ОтговорИзтриване
По-нова По-стара