Сензационни убийства и нови случаи на уникалната съдия Джуди по CBS Reality през март

Представяме ви акцентитe и премиерите през март 2020 по канал CBS Reality.

Съдия Джуди
Сезон 16
Премиера на канала


Всеки делничен ден от 2-ри март до 28-ми април, двойни епизоди в 12:00 и 20:20 ч. , с повторение през уикендите от 4-ти април до 27-ми май в 14.30 ч.

Със своята прямота, твърда решимост и хапливо остроумие съдия Джуди Шиндлин преоткри със собствени сили съдебния жанр и в хода на този процес се превърна в уникално явление на попкултурата.
Потомствен съдия от щата Ню Йорк, известна със способността си да пресича всеки спор и да стигне до същността на разглеждания емоционален въпрос, Съдия Джуди служи като истински морален компас за хората, които имат нужда от помощ, решителност и известно количество здрав разум в своя често пъти объркан живот. Целта на съдия Джуди е да остави трайно и заслужено впечатление, което да обезкуражи нарушителите и да помогне за съвземането на семействата, станали жертва на несправедливост. Подражателите са много, но СЪДИЯ ДЖУДИ е единствена!

Слава чрез убийство
Сезон 7
Премиера на канала


От 22-ри март до 11-ти април, всеки уикенд в 22:50 ч., с повторение всяка делнична вечер в 22.50 от 7-ми до 14-ти април

“Слава чрез убийство”  разказва за действителни убийства, които са се превърнали в сензационни новини. Всяко убийство е представено от хитовото шоу чрез лични изповеди на членове на семействата на жертвите, изявления на съдебни заседатели, информация от първа ръка от членове на правоприлагащите органи и журналисти, за да се даде на зрителите възможност за близка перспектива към събитията и да се  разкрие нова информация. Коментатор във всеки епизод е криминалният репортер на списание „People“ Стив Хелинг, който е работил по няколко сензационни убийства, включително случаите с Кейси Антъни и Ейми Фишър. Сред случаите, представени в сезон 7, са тези на  Пабло Ескобар, Бостънския удушвач и Убиеца-медицинска сестра.
Всеки едночасов епизод на “Слава чрез убийство” представя драматични възстановки на известни престъпления, използвайки архивни материали и задълбочен коментар от хората, свързани със случая, за да бъдат разнищени личностите, попаднали под светлината на прожекторите заради изръшено убийство.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара