Мотофристайл и висок адреналин с FMX, BMX, скейт и скутер по Extereme Sports Channel през март

Представяме ви акцентитe и премиерите през март 2020 по Extreme Sports Channel.

Nitro Circus: Crazy Train
Сезон 1
От 2-ри март, всеки ден в 14.00 ч.


Тази уникална поредица следва звездата на мотофристайла Травис Пастрана и неговите приятели, които тръгват на епично пътешествие по целия свят. Екипът за първи път се представя в Япония, където междувременно Ерик посещава училище за обучение на нинджи, за да сбъдне детската си мечта. След това групата се придвижва към Австралия, където Травис извършва невероятен двоен обратен флип едновременно с Джош Шийхан. На друго място в тази поредица ще видим тимът да се заиграва с маниашката група акробати „Дъ Дюдсънс“ във Финландия, а след това да се представя пред най-голямата публика в своята история в Южна Африка.

Nitro World Games: All Access
Сезон 1
На 26-ти и 27 март в 13:50 ч.


Създаден от Nitro Circus и екшън спортната икона Травис Пастрана, Nitro World Games изтласква границите на спортните екшън състезания към неподозирани висоти. Включвайки нови големи въздушни формати и революционна рампа технология, невероятните събития представят едни от най-големите имена в различни дисциплини с FMX, BMX, скейт и скутер.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара