Акцентите по FOX през февруари

Представяме ви премиерите, които предстоят по FOX през февруари:

Явлението – сезон 1
От 3 февруари, всеки понеделник @ 22:00 ч.
Премиера за България


Този напрегнат трилър проследява историята на шериф Джо Евънс, която взема при себе си малко дете, изгубило паметта си. Момичето е открито в близост до мястото, където се е случил мистериозен инцидент. Разследването на шерифа я въвлича в конспирация с невъобразими мащаби, а самоличността на детето е в основата на всичко.

Участват:
Алисън Толман като Джо Евънс
Алекса Суинтън като Пайпър

Стъмптаун – сезон 1
От 12 февруари, всяка сряда @ 22:00 ч.
Премиера за България


Сериалът е базиран на едноименната поредица графични романи и проследява историята на Декс Париос – силна, самоуверена млада жена с изключително бърз ум. Тя е ветеран, има сложен любовен живот, дълг от хазарт и брат, за когото да се грижи в Портланд, Орегон. Нейните умения от военното разузнаване я правят отличен частен детектив, но директният ѝ подход често я поставя на мушката на закоравели престъпници, а на полицията не може да разчита особено за помощ.

Участват:
Коуби Смълдърс като Декс Париос
Джейк Джонсън като Грей Макконъл

Живите мъртви, Сезон 10 (part B)
От 24 февруари, всеки понеделник @ 23:00 ч.
Премиера за България


Преди 10 години един мъж се опитваше да открие семейството си и постави началото на сериала „Живите мъртви“. С течение на времето семейството му се разшири и членовете му станаха главни действащи лица в сериала. Те се биха, оцеляха и създадоха ново поколение.

В продължението на десети сезон издръжливостта на оцелелите ще бъде поставена пред огромно изпитание и пред най-страховитата заплаха, с която са се сблъсквали досега. Те трябва да се изправят пред това предизвикателство, но дали има надежда да надделеят срещу мощта на Алфа?

Самата идея, че цивилизацията може да оцелее в свят пълен с мъртъвци изглежда все по-невъзможна.

Участват:
Норман Рийдъс като Дарил Диксън
Данай Гурира като Мишон

911: Тексас – Сезон 1
От 4 февруари, всеки вторник @ 22:00 ч.
Премиера за България


Драматичният сериал на FOX, „911“, разширява обхвата си до град Остин, Тексас, с първите си нови епизоди.
Преди почти 20 години Оуен Странд (Роб Лоу) е единственият оцелял от своята пожарна станция в Манхатън след нападението на 11 септември. Той е натоварен с тежката задача да възстанови станцията. Подобна трагедия се случва в пожарна в Остин и Оуен заминава за Тексас, за да им помогне да започнат отначало.
Щом пристига в Остин, Оуен се запознава с блестящата и саркастична главна парамедичка Мишел Блейк (Лив Тайлър), както и с полица Карлос Рейес. Оуен започва да събира новия си екип от разнообразни и квалифицирани кандидати за пожарна станция 126.
Най-голямото предизвикателство пред него е Джъд Райдър, който, подобно на Оуен, е единственият оцелял от екипа на пожарна станция 126 след като се отзовават на сигнал за инцидент, който завършва трагично.

Участват:
Роб Лоу
Лив Тайлър

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара