Най-отровните животни в света и най-ужасяващите истински чудовища от митове и легенди по History през март

Представяме ви акцентитe и премиерите през март 2020 по History SD & HD.

Нова ексклузивна поредица
Най-отровните животни в света
(Царете на болката)
От 19-ти март, всеки четвъртък, 22.00 ч.


Роб “Пещерняка” Алева и Адам Торн, двама от най-опитните експерти в света, боравещи с животни, са били хапани и жилени от някои от най-смъртоносните същества на планетата. Пътешествайте с тях до отдалечени краища на Земята, докато те се опитват да направят света по-безопасен, подлагайки се на захапката и жилото на някои от най-отровните създания, като паяка птицеяд Голиат и мрежестия питон, за да могат (след като са ухапани), да ги категоризират според научната скала на болката.
Мъжете се срещат с две легендарни създания от басейна на Амазонка – мравката куршум и месоядната червена пираня. След часове на болка от ухапването на мравката Роб потапя ръка в аквариум с пирани. Изживяването е кърваво и болезнено. В боливийската джунгла пък Адам и Роб Пещерняка експериментират с легендарни видове – осата палач, осата воин и паяка птицеяд Голиат. Предстоят и други смъртно опасни срещи с отровни животни… Това е ежедневната работа на двамата експерти в името на науката.

Нова ексклузивна поредица
Американски антиквари
От 23-ти март, всеки понеделник, 23.00 ч.


В малките градчета и по черните пътища на Америка чакат да бъдат открити съкровища
– ценни исторически реликви, скрити в купища боклуци, заровени в хамбари и натъпкани в гаражи. Необходими са специални експерти, които да открият тези изгубени артефакти и евентуално да превърнат ръждата в богатство. „Американски антиквари“ проследява двама от най-опитните "търсачи" – Майк Уулфи, собственик на „Антик Аркеолъджи“ („Археология на антиките“), и неговия бизнес партньор Франк Фриц, които издирват предмети с историческа, колекционерска и културна стойност, забравени отдавна от техните собственици. По своя път те се срещат с хора, чиито истории отварят прозорец към американския живот и американската история.

Нова ексклузивна поредица
Истински чудовища
От 10-ти март, всеки вторник, 23.00 ч.


„Истински чудовища“ отсява измислицата и истината в често пъти обърканите факти за някои от най-ужасяващите чудовища, описани във внушаващи страхопочитание митове и във вечните легенди в историята. От чудовищни същества до гневни богове, този сериал разказва невероятни истории, които разкриват изненадващи истини. В основата на най-великите легенди стоят истински чудовища. В миналото ни са вплетени страховити истории за великани и зверове, които и днес пленяват въображението ни – от библейския Голиат до циклопа - „Истински чудовища“ ще потърси истината за тях. Някои от епизодите на поредицата ще ви отведат „направо в търбуха на звяра“ - ще научите неочаквани факти за най-известните митични канибали и убийци. В други епизоди портите на Ада се отварят, за да разкрият изненадващи истини и дяволски тайни за Сатаната, за демоните и за други могъщи владетели на Преизподнята…

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара