Любопитния Джордж и състезателната кола Рори – нови приятели за децата по JimJam през март

Представяме ви акцентитe и премиерите през март 2020 по детския телевизионен канал JimJam.

Премиера
Любопитния Джордж
От 16-ти март, всеки ден в 07.00, 11.35, 15.34 и 19.21 ч. 


„Любопитния Джордж“ е американски анимационен телевизионен сериал, базиран на едноименната поредица от детски книжки на Маргрет Рей и Х. А. Рей, който разказва историята на осиротяла африканска маймунка на име Джордж и неговите приключения с Човека с жълтата шапка. Джордж е доведен в оживения град от дома си в Африка от Човека с жълтата шапка. Те заживяват заедно и стават най-добри приятели. Човека с жълтата шапка полага много усилия да се грижи за Джордж, но често се появяват усложнения… Обикновено наивността на Джордж и неговото любопитство вкарва него и другите в неприятности ...
Действието в повечето епизоди се развива или в града, където Джордж живее в жилищна сграда с Човека с жълтата шапка, или в провинцията, където през почивните дни двамата обитават малка къща в близост до езеро. Това позволява на Джордж да вижда и да споделя преживяванията както на децата, които се развиват в градска среда, така и на тези, които живеят във ферми и в предградията. Няколко епизода отвеждат Джордж на алтернативни, но познати места, като летище или жп гара, което го поставя в условия за нов вид приключения…

Премиера
Състезателната кола Рори
От 23-ти март, всеки ден в 8.40, 10.21 и 18.47 ч. 


„Състезателната кола Рори“ е британски детски телевизионен сериал, създаден от Дейвид Дженкинс и продуциран от Chapman Entertainment и Cosgrove Hall Films. Поредицата проследява живота и приключенията на състезателните коли Рори, Макси, Зизи, Драга, Тин Топ и отношенията им с хората, за които работят – главния механик Големия Крис, организатора на състезанията Марша и собственика на състезателната писта г-н Карбуратор.

Рори е млад и надъхан състезателен автомобил във Формула 1. Той е „Звезда №1“ на Големия Крис и неговият най-добър автомобилен приятел. Рори е нов за състезателната писта „Silver Hatch“, но с помощта на приятелите си бързо научава важните трикове и основните правила. Той винаги иска да впечатли Големия Крис и копира всички ходове на своите приятели. Неговите емблематични цветове са червено и бяло. Той носи бяла бейзболна шапка, украсена с червена звезда с номер 1 в горната част. Рори е пълен с енергия, понякога може да бъде малко непокорен, но има добро сърце! Той е най-разумният от автомобилите и често поема роля на лидер сред тях. Рори все още не знае твърде много за състезанията, но е спечелил доста такива и бавно се учи как да стане състезателна кола – звезда!

Специални JimJam маратони всеки уикенд!
Маратони на сериалите „Рейнбоу Руби“ и „Кони“
Всяка събота и неделя през март от 10.00 до 11.37 ч.

През март по JimJam ще продължат маратонните излъчвания на сериалчетата „Рейнбоу Руби“ и „Кони“!


Децата ще видят как Рейнбоу Руби се притичва на помощ всеки път, когато неин приятел-играчка има нужда от помощ! Когато сърцето на мечето й Чоко започне да свети, Руби знае, че е време за магическо пътешествие във вълшебната страна Рейнбоу Вилидж, където тя с ентусиазъм и увереност влиза в различни роли, за да помогне на своите приятели!


Малката 5-годишна Кони ще продължи със своите малки ежедневни приключения, с които ще разкрива на децата нови малки истини за света около тях. Тя ще изживее първия си сън, ще отиде на фризьор, ще празнува по различни поводи със семейството си или в детската градина…

Филмов блок
Всяка събота и неделя в 13.04 ч.


„Анджелина Балерина“, „Ноди“, „Чък и приятели“, „Томас и приятели“

JimJam отново ще зарадва малките зрители с филмови уикенди с любимите им герои през март! Децата ще се забавляват с малката мишка с голямо сърце Анджелина Балерина, ще се срещнат отново с Ноди, ще лудуват с Чък и неговите приятели и ще се впуснат в забавни приключения със синьото парно локомотивче Томас!

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара