Номадски екшън подвизи на шест континента и X Games Shanghai по Extereme Sports Channel през февруари

Представяме ви акцентитe и премиерите през февруари 2020 по Extreme Sports Channel.

Nomads Seeking Adventure
Сезони 1 & 2
От 11-ти февруари, всеки вторник в 21.20 ч.


“Nomads Seeking Adventure” представя най-невероятните приключенски екшън подвизи и потешествия и динамично разказани истории за тях, като включва някои от най-големите имена в екстремните спортове. Зрителите ще станат свидетели на зашеметяващи изпълнения, които изтласкват границите на човешките възможности, в спортове като екстремно офроуд каране с големи ски, екстремен сноуборд, уиндсърф, кайтборд и сърфиране на големи вълни. Продукцията е заснета на шест континента и отвежда аудиторията до Швейцария, Аляска, Мексико, Аржентина, Япония, Таити, Африка, Коста Рика, Норвегия, Хавай, Нова Зеландия, Канада и Канарските острови. Епизодите са богати на екшън, приключения, култура и пътувания с акцент върху завладяващи личности и разказване на истории.

Facing Waves
Сезон 4
Всеки четвъртък в 21:20 ч.


Вълнуващият сериал „Facing Waves“ следва най-добрите падъл бордисти в света, докато те посещават топ дестинациите за падъл бординг и изследват хората, местата и приключенията там. Продукцията е единствена по рода си телевизионна поредица, посветена на падъл спортовете.

X Games Shanghai
Сезон 2019
Всеки петък в 21:20 ч.


Спортисти от световна класа се състезава в този екстравагантен екстремен спортен спектакъл на невероятно високо ниво – X Games Shanghai. Шоуто ще посрещне в популярния спортен турнир някои от най-големите в света имена в BMX, мотокрос и скейтборд, които се състезават за медали от X Games Shanghai.  75 състезатели от 12 страни се състезават в  седем дисциплини и предлагат на вниманието на зрителите зрелищни изпълнения и много адреналин!

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара