"Навсякъде ти" - нов турски сериал от 10-и март по bTV Lady

Комедийната драма "Навсякъде ти" (Her Yerde Sen), за която писахме преди месец и половина, че е закупена в България от bTV Media Group, тръгва след броени дни.

Стартът е на 10-и март (вторник) на мястото на "Скъпи наследници" по bTV Lady. Поредицата с Фуркан Андъч и Айбуке Пусат ще се ротира всяка делнична вечер от 22:00 до 23:00 часа с повторения от 04:00 до 05:00 часа и през уикендите от 00:00 до 02:00 часа по bTV Lady.

"Навсякъде ти" стартира в Турция през юни 2019 г. и приключва през ноември 2019 г. с 23 оригинални епизода. Интернационалната версия е 75 епизода по 45 минути.

Историята:
Селин е амбициозна и трудолюбива млада жена, която намира перфектната малка къща за себе си. Демир вече е постигнал успех в кариерата си и се стреми да се върне в родината, след като години наред е бил в чужбина. Той решава да купи къщата, в която е израснал. Селин и Демир вярват, че са намерили място, което да нарекат свой дом. Оказва се обаче, че всеки от тях притежава половината от имота. Те започват война, като целта им е да накарат другия да напусне постройката. Не стига, че Селин споделя къщата с непознат, но и разбира, че компанията, в която работи, има нов шеф - Демир. Тъй като двамата не могат да се избегнат един друг и в личен, и в професионален план, химията помежду им е неизбежна. Той е страстен и красив млад бизнесмен, а тя красива и креативна архитектка. Напрежението започва да нараства и у дома, и в работата, като с това и романтиката между тях.

Материал на „Теленовелас Новини“. Харесайте и официалната страница на TBC Новините във Facebook.

3 Коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

 1. Здравейте колко сезона и епизода има този сериал
  Брагодаря ви
  Лека вечер

  ОтговорИзтриване
 2. Здравейте Господин Адриано Ферер скоро ще имали нови латино сериали в бг ефира
  Брагодаря ви
  Лека вечер

  ОтговорИзтриване
 3. Здравейте Господин Адриано Фелер харесвате ли сериала хит Фенката la fan
  И кой са ви любимите герой от сериала хит Фенката la fan
  Брагодаря ви
  Лека вечер

  ОтговорИзтриване
По-нова По-стара