„Кикимора“ и българският „Нострадамус“ на 8 март в БНТ 2

На 8 март в предаването  „Музика, музика“ ще звучи рок музика на най-високо ниво. Гости на предаването ще бъдат музикантите от група „Кикимора“, които ще разкажат повече за необходимите качества за всеки музикант, за да пробие на световната сцена. Ще припомнят и кое е общото парче между „Кикимора“ и „Би Джийс“. Зрителите ще се запознаят и с триумфа на българската рок опера „Нострадамус“. За нея ще разкаже нейният автор – Никола Коцев. Всичко това и много повече зрителите ще могат да видят на 8 март от 18:30ч. по БНТ2.
***
„Музика, музика“ е музикално, развлекателно и образователно предаване, което по забавен и непринуден начин запознава младата аудитория с музикалните инструменти, спецификата на звуците, които те възпроизвеждат и ролята им в оркестъра. Предаването представя различните форми на музикалното изкуство, неговото развитие във времето и вдъхновяващата му сила.
Неизчерпаемата съкровищница на музиката, гениалните композитори и виртуозни изпълнители са главните герои в „Музика, музика“.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара