Създател на популярно мобилно приложение влиза в ролята на „Шеф под прикритие"

Тази седмица в „Шеф под прикритие“ зрителите ще направят обиколки на софийските улици с Христо Чернев, който е създател и изпълнителен директор на мобилното приложение за повикване на таксита - Taxi me. Заради дигиталния характер на своя бизнес Христо няма контакт с клиентите и шофьорите, а получава обратка връзка само от приложението. Той се впуска в предизвикателството, за да види от първо лице как се развива услугата, която предлага компанията му.

В ден първи Христо решава като случаен клиент да пусне заявка за таксиметрова кола през приложението. След няколко отказа на служители, които се притесняват от наличието на камери, чието обяснение е заснемането на рекламен клип, идва Гери, която работи за компанията от пет години. Тя приятно изненадва клиента си с чиста и добре поддържана кола и широка усмивка.

Шефът под прикритие Христо е решен да види бизнеса си от всички гледни точки и позиции, затова във втория ден решава да кандидатства за таксиметров шофьор в собствената си компания и да премине необходимото обучение. Като клиент се включва Тихомир - другият основател на компанията. Той успява да изнерви обстановката, но не и неговия инструктор, който запазва пълно самообладание. 

Третият ден от прикритието на Христо Чернев преминава в центъра за обслужване на клиенти, където той отново ще бъде на обучение. Там той научава за процесите във фирмата си и анализира обстановката извън пътя. 

Истинско предизвикателство обаче се оказва четвъртия ден, когато шефът отново заема ролята на таен клиент и се среща със служител, получаващ много ниски оценки и отказващ да шофира в пиковите часове. Христо се сблъсква с „закорявял“ в професията шофьор с тридесет годишен стаж и променя своите представи за хората от бранша.

Какво ще се случи в този епизод на „Шеф под прикритие“? Как шефът ще промени мнението си и ще оцени хората, с които работи – гледайте утре вечер, точно в 22:00 часа по NOVA.

Гледайте „Шеф под прикритие” всяка сряда от 22:00 ч. в ефира на NOVA.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара