"ТЯ" в "Темата на NOVA"

Тази неделя на връх празника на жената авторът Лора Инджова и операторът Росен Илиев ще излязат извън клишетата за нежната половинка. Те ще разкажат на зрителите историите на няколко дами, които зад усмивката си крият своите битки в живота. Някои от тях са в името на любовта, други на мъжа или децата и много рядко в името на себе си. Изборът да дариш живот, борбата да създадеш такъв и битката със стереотипите са част от съдбите на трите героини.
Боряна Роса – художник и професор в Сиракузкия университет в Ню Йорк води две еднакво тежки и силни битки в живота си. Първата – с диагнозата рак, а втората – със себе си и с разбирането, наслоено в обществото за параметрите на красотата на женското тяло.
Мариела Куртева става донор на яйцеклетка, но не спира с направено добро и с още две смели жени създават Фондация „Майки за донорство”. Днес между 400 и 500 жени годишно стават донори на яйцеклетки и сбъдват мечтата за дете на различни семействата, защото някоя жена е дарила част от себе си за тях. Това е направила и Йоана, която попада в края на бременността на един случаен флайер за донороство и не след дълго се решава на тази крачка. Борислава Георгиева също е щастливо омъжена, но след две неуспешни бременности днес е скрила надеждата именно в майките за донорството.
Вижте историите на тези смели жени, водещи битките си в живота с много надежда в моментите на отчаяние.
Гледайте „ТЯ“ в „Темата на NOVA“ тази неделя, 7 март,
веднага след централната емисия новини.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара