Най-оспорваният финал на живо в „Гласът на България“ тази неделя, 14 юни

За първи път зрителите избират победител сред 8 вокални таланти 

Най-горещите световни хитове ще представят финалистите в „Гласът на България“ на големия концерт на живо в неделя вечер. 8-те таланти от отборите на Камелия, Михаела Филева, Графа и Иван Лечев ще влязат в последна битка за гласовете на зрителите, които ще определят носителя на титлата „Глас на България“ и наградата от 50 000 лева. В грандиозния финален концерт на живо ще прозвучат хитове на Justin Timberlake, „The weeknd“, Billie Eilish, Michael Jackson, „Destiny’s Child“, както и уникален кавър на поп-фолк хит на Галена. Финалът на 14 юни се очертава като най-оспорван в историята на шоуто у нас, поради по-високия брой претенденти и изключително близките резултати от зрителското гласуване по време на първия концерт на живо миналата неделя. 
Камелия ще се бори за първата си победа в най-гледаното музикално риалити с гласовете на Керана и Кристина Дончева, като залогът за 19-годишната певица от Бургас е по-висок от този на останалите претенденти. Ако се пребори за мечтаната победа, Кристина ще получи и обещаното от приятеля й предложение за брак. Михаела Филева ще опита да изпълни заканата си тази година треньорът-победител в шоуто да бъде жена, като разчита на вокалното майсторство и сценичното присъствие на Елена Сиракова и Илин Папазян. Миналогодишният първенец сред треньорите Графа залага на младите надежди Йоана Сашова и върнатия от зрителите след онлайн гласуване Александър Георгиев. Най-опитният тандем на финала ще бъде в отбора на двукратния носител на титлата Иван Лечев – съучениците Георги Шопов и Пламен Бонев.  
Големият концерт на живо в неделя вечер ще започне в 20.00 часа с индивидуални изпълнения на всеки от 8-те финалисти, по време на които зрителите ще гласуват за своя фаворит. След края на първото представяне на участниците, линиите за гласуване ще бъдат затворени. На този етап вотът ще определи четиримата изпълнители, които имат най-висока зрителска подкрепа. Те ще се изправят във финалната битка за титлата „глас на България“, в която всеки треньор ще влезе с по един участник. Линиите за гласуване ще бъдат повторно отворени за оценяване на финалните изпълнения и феновете ще имат право да изпратят нови до 40 смс-a за всеки участник. Цената на един смс е 1,20 лв. с ДДС за всички оператори в страната. Гласуването ще се извършва само от територията на България. 


Концертът в неделя вечер ще се излъчва на живо и на сайта на предаването glasat.btv.bg чрез 360-градусова камера, която ще даде възможност на онлайн зрителите виртуално да усетят емоцията от сцената на „Гласът на България“.
Освен победителя в тазгодишния сезон на предаването, зрителите ще определят и полуфиналиста над 25-годишна възраст, който ще получи уникалния шанс да запише собствено парче с музика на световноизвестното продуцентско дуо „The Chainsmokers“. Гласуването продължава до 20.00 часа на 14 юни на сайта на предаването, а името на късметлията ще бъде обявено в началото на големия финал на 14 юни, от 20.00 часа, по bTV.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара