"Ягодова любов" се завръща

Един от най-обичани турски сериали се завърта отново в българския ефир...

Романтичната поредица "Ягодова любов" (Çilek Kokusu) тръгва отново у нас от 26 август (сряда) в ефира на bTV Lady. Епизодите ще се излъчват всяка делнична вечер от 22:00 до 23:00 ч., на мястото на "Навсякъде ти". От "Ягодова любов" ще се предлагат и повторения - на следващия делничен ден от 11:00 до 12:00 ч., считано от 27 август (четвъртък), отново в ефира на дамската медия.

В главните роли в "Ягодова любов" зрителите ще видят обичаните турски актьрои Демет Йоздемир ("Свободен дух", "Стая 309"), Юсуф Чим, Мине Тугай ("Кварталът на богатите", "Твоят мой живот"), Екин Мерт Даймаз, Махир Гюнширай ("Госпожа Фазилет и нейните дъщери"), Мурат Башоолу и др.

Продукцията е заснета в Турция през 2015 г. и се състои от 23 епизода по 110 минути. Интернационалната версия, която bTV Lady ще покаже, съдържа 55 епизода по 45 минути. Припомняме Ви, че "Ягодова любов" направи премиерата си в България в края на миналата година по bTV.

Историята:

Романтичната драма разказва историята на Аслъ – обикновено момиче от бедно семейство, изкарващо прехраната си чрез работа в сладкарница в Истанбул. Един ден, носейки поръчка, тя се сблъсква с разглезения богаташ Бурак, който събаря тортата й и така предизвиква уволнението й. За това нейната приятелка Гонджа й предлага да заминат заедно в Бодрум и да работят там лятото. Пристигайки в хотела, тя открива, че той е затворен и се налага да започне работа в друг - този на Бурак и неговия братовчед Волкан.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара