Отровен ли е цар Борис Трети Обединител – в „Операция История“ на 13 септември по Bulgaria ON AIR


Отравяне или масивен инфаркт е причина за мистериозната смърт на цар Борис Трети Обединител и какви са съветската, английската и италианската версии за неговата кончина - отговорите на този и още интересни исторически въпроси ще бъдат на фокус в предстоящото издание на „Операция История“ на 13 септември, от 16:30 часа, по Bulgaria ON AIR.

Специален гост в студиото ще бъде историческият журналист от вестник „Труд“ - Росен Тахов. В неделния следобед специалистът и водещият Росен Петров ще разговарят за различните предположения около неясната гибел на българския цар, която вече 77 години продължава да поражда спорове.

Предаването „Операция история“ ще продължи с любопитна дискусия, свързана с някои от най-загадъчните конспиративни теории, познати на България и на света. Интересни подробности и малко известни факти около удара по кулите близнаци в Ню Йорк на 11 септември ще сподели психологът Еленко Ангелов. Специалистът ще говори и по темата за това кои са скритите символи в българските банкноти и тяхното значение. 

Тези и още интересни теми и коментари очаквайте в историческото предаване „Операция история“ по Bulgaria ON AIR - тази неделя, 13 септември, от 16:30 часа. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара