Акценти за октомври 2020 - Cartoon Network и Boomerang


Представяме ви акцентите от програмата на детските канали Cartoon Network и Boomerang за месец октомври.

„Бен 10 срещу Вселената: Филмът“

На 10 октомври от 12.00 ч., с повторение от 20.00 ч. и на 11 октомври от 06.00 ч.


Когато гигантски метеорит заплашва планетата, Бен незабавно се отправя в космоса, за да предотврати разрушаването ѝ. Предполагаемият метеорит се оказва космически кораб, пилотиран от Вилгакс, който се носи към Земята и вещае само неприятности. Бен не може да се измъкне от дълбокия космос и останалите от екип Тенисън трябва да обединят сили с Кевин 11, за да защитят света сами.

Междувременно, в космоса Бен трябва да се гмурне в паралелно измерение, известно като Нула пустота, за да спаси мистериозния създател на Омнитрикса - Азмът. Гледай и виж какво се случи!


□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

„Юникити“ – Сезон 3

От 12 октомври – всеки делник от 15.00 ч.

Като владетел на кралството, Юникити има доста натоварени дни, пълни с царски отговорности. За нея най-важно е да се увери, че всички са щастливи и също така да избави кралството от негативността. Но нейният оптимизъм не бива да бъде разбиран погрешно – тя e полу-коте, полу-еднорог и не е препоръчително да бъде ядосвана.

В един от новите епизоди, на Пъпикорн му е омръзнало Юникити винаги да му помага и да се отнася с него като с малко дете. В желанието си да спре да да бъде „малкото братче“, той изяжда няколко от „бонбоните за разтеж“ на д-р Фокс и става по-голям...буквално!

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

„Мао Мао: Герои на чистото сърце“  – Сезон 1

От 19 октомври – всеки делник от 17.00 ч.


„Мао Мао: Герои на Чистото сърце“ е предаване за приключения, приятелство и това какво всъщност означава да си герой. Действието се развива около Мао Мао – воин-единак с избухлив нрав, Баджърклопс – ленив киборг и очарователната им помощничка - Адорабат. Те успяват да преодолеят различията си и работят заедно, за да защитят хората в Долината на Чистото сърце от чудовища, злодеи и всякакви други заплахи.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

„Нинджаго“ – Сезон 2

От 26 октомври – всеки делник от 17.00 ч.

Основна сцена на действията в тази история е свят, наречен Нинджаго. Това е място, вдъхновено от източноазиатските митове и култура. Макар сградите и облеклата да са издържани в класически за Източна Азия стил, Нинджаго има модерно излъчване. Тук има метрополиси с небостъргачи, съвременни (и футуристични) превозни средства, модерна електроника, полуроботизирани екзо-костюми и много други технологии от бъдещето.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

„Бен 10“ – Сезон 4

От 3 октомври – събота до петък от 20.00 ч.

Бен е 10-годишно момче, което открива интересно извънземно устройство. То му позволява да се превръща в 10 различни извънземни герои, всеки от които си има свои собствени способности. С тези новооткрити сили Бен, дядо му Макс и братовчедка му Гуен помагат на хората и спират злосторници. Но това съвсем не означава, че Бен се е отказал да прави по някоя свръхестествена беля от време на време.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■



Скуби-Ду и виж кой друг! – Сезони 1 и 2

От 26 октомври – всеки ден от 16.00 ч. 


Поредицата ни среща с веселата банда от „Мистерия ООД“, но този път, загадките са по-сложни от всякога. Ще видим приятелите в компанията на много харизматични знаменитости, точно както в новите филми за Скуби-Ду. Сред гостуващите звезди са Крис Пол, Сия, Халси, Рики Джървейс, Кенан Томпсън, Уанда Сайкс, Бил Наи, Нийл деГрас Тайсън и Марк Хамил, както и редица художествени персонажи като Стив Ъркъл, Батман, Шерлок Холмс, Светкавицата и Жената-чудо.


Следобедни мистерии със Скуби

От 10 октомври – всеки ден от 14.00 ч.

Всеки ден, по Boomerang те очакват 4 часа, посветени на Скуби-Ду. Подготвили сме не само любими епизоди от „Спокойно, Скуби-Ду!“, но и някои специални епизоди, филми, както и премиери на новите серии от „Скуби-Ду и виж кой друг!“.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара