Заплашва ли ни спад на икономиката през 2021?


В предаване на „БИЗНЕС.БГ“ тази вечер очаквайте разговор на Илина Бисерова с Асен Васлиев,  бивш министър на икономиката. Той ще даде отговори по темите: За какво се готвим през 2021 г.  с новия заем от 5 млрд. лв. и заплашва ли ни спад на икономиката? 

И още в предаването зрителите ще разберат идва ли краят на въглищната индустрия и какви са възможностите за нови проекти по т.нар. „Зелена сделка”. Разговорът в студиото на „БИЗНЕС.БГ“ по тези перспективи ще бъдат с Юлиян Попов, старши съветник на European Climate Foundation и Румяна Грозева, изпълнителен директор на Агенция за регионално икономическо развитие-Стара Загора.

Не пропускайте „БИЗНЕС.БГ“ тази вечер, 30 септември, от 21:00 часа по БНТ 1. 

„БИЗНЕС.БГ“ търси по-задълбочена, и аналитична гледна точка към случващото се в икономическия живот в България и по света. Изключително сериозно е застъпен образователният елемент с разясняване на основни събития и термини, така че да бъдат разбрани и от неспециалист. "БИЗНЕС.БГ" представя интересни и поучителни истории от света на предприемачеството и стопанското управление. В предаването ще търсим отговори какво се случва с парите ни, как да инвестираме, как да управляваме кредитите и спестяванията си и как се постига финансова стабилност.

Снимка: Десислава Кулелиева

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара