Наградите ИКАР ще бъдат връчени на 31 октомври в Народния театър


Официалната церемония по връчването на наградите ИКАР 2020 ще се състои на 31 октовмри от 19:00 ч. в Народния театър „Иван Вазов“, информират от Съюза на артистите в България. Това решение беше взето от екипа на организаторите на церемонията във връзка с настъпилите промени и извънредната ситуация, породена от епидемиологичната обстановка в страната.

Все още се обсъждат реалните възможности и условия за присъствие на публика в залата на театъра. Церемонията ще се проведе съобразно актуалната ситуация, както и съгласно заповедите на Министерството на здравеопазването.

Очаква се да бъдат възстановени и отложените събития, които бяха част от мартенската програма на Софийския театрален салон. Следете сайта на Съюза на артистите и страницата ни във Фейсбук за актуална информация, свързана с предстоящите събития.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара